SON DAKİKA

Haber Ekspress

MAHMUT ESKİYÖRÜK ‘DEN TÜRKİYE’YE KOLTUK DERSİ

MAHMUT ESKİYÖRÜK ‘DEN TÜRKİYE’YE KOLTUK DERSİ
Bu haber 07 Temmuz 2021 - 21:29 'de eklendi.

Yeni Yönetim Anlayışı Tire’de Tire’nin adını Dünya’ya duyuran Tire Süt Kooperatifinde start verildi…

Tire süt kooperatifi bilindiği üzere ilçemizin gözbebeği 2002 yılından beri kooperatif yönetim kurulu başkanlığı yapan Mahmut ESKİYÖRÜK “Dünyada en iyi kalkınma modeli olarak seçildiğimiz dönemde bile bu kadar heyecanlanmamıştım” diyerek sözlerine başladığı gençlerle yeni yönetim modelini basın’la paylaştı.

Nedir Bu Model?

Başkan Eskiyörük bilindiği üzere kısa bir süre önce katıldığı bir canlı yayın programında yeni dönemde yönetim kuruluna genç isimleri dahil edeceğini açıklamıştı. Bugün ise Tire Süt Kooperatifi toplantı salonunda üretici çocuklarından oluşan genç kadro Mahmut başkan önderliğinde basınla bir araya gelerek, bu özel proje tanıtıldı.

Başkan Eskiyörük gençlere hitaben konuşmasında; “Ya seçim kaybedince ya da ölünce giden yönetim anlayışını biz bugün itibari ile ezber bozan bir anlayışla Tire Süt Kooperatifi olarak değiştiriyoruz. 29 yıllık yönetici hayatımın en önemli projesi bugün başlattığım projedir. Tire Süt Kooperatifini ben kendi çocuğum gibi görüyorum, ülkemizde ne  kurumsallaşma sorunu var ve biz burada bu kooperatifte kurumsallaşmayı oluşturduk. Gelecek olan nesilleri ve kooperatifi güvence altına almak için ise sizin içinizden gençleri önümüzdeki dönemlerde yönetime alarak farklı bir anlayış başlatmış oluyoruz. 1 dönem daha ben size ağabeylik yapacağım, daha sonra sizlere bırakacağım, benim en heyecan duyduğum projemde bu” diye konuştu.

Öte yandan yönetici olmasını istediği kişilerde nelerin bulunması gerektiğinin altını çizen ESKİYÖRÜK; “Önce inanmak, kendi işi gibi sahip çıkmak, sabır zaman özveri heyecan duyacak” dedi.

BİZ KUŞAK OLARAK YOKSULLUK ÇEKTİK, GENÇLER BUNU KIRACAK

Başkan Mahmut Eskiyörük Gençlere son olarak; “Bizim nesil çok zorluk çekti. Ürettik, kendi kendimize yetemedik ama sizin nesil siz gençler sizlere çok güveniyorum bu konuda siz daha iyi olacaksınız” diye sözlerini tamamladı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa