SON DAKİKA

Haber Ekspress

Meclis’teki Kapalı İdlib Oturumu Sona Erdi!

Meclis’teki Kapalı İdlib Oturumu Sona Erdi!
Bu haber 03 Mart 2020 - 22:26 'de eklendi.

TBMM Genel Kurulu’nun İdlib’i görüştüğü kapalı oturum tamamlandı. Oturum 6,5 saat sürdü.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde İdlib konulu kapalı oturum gerçekleşti.Saat 15.00’de başlayan toplantıda sadece milletvekilleri ve yeminli görevliler bulundu. Oturum, Mustafa Şentop’un kısa açılış konuşmasıyla başladı.

ÇAVUŞOĞLU VE AKAR, VEKİLLERİ BİLGİLENDİRDİ

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar milletvekillerini bilgilendirdi. Ardından siyasi parti temsilcileri de tek tek söz aldı.Gizli oturumda Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay da bulundu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP lideri Devlet Bahçeli de görüşmeleri izledi.

OTURUM 10 YIL BOYUNCA SIR OLARAK SAKLI TUTULACAK

Oturumda yeminli stenograflar tarafından kayıt tutuldu. Milletvekillerine yardımcı olmak için işitme engelli kavaslar da salonda kaldı. Kapalı oturum tutanakları 10 yıl boyunca sır olarak saklı tutulacak.Mühürlenen tutanaklar, 10 yılın sonunda partilerin teklifi üzerine Genel kuruldaki oylama ile açılabilecek.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa