SON DAKİKA

Haber Ekspress

MEDYA BENDEN ÇEKİNİYOR

CHP’nin İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, medyanın kendisine karşı ‘çekingen’ bir tutum izlediğini belirterek, “Bir TV kanalı, 3 büyük şehirde 6 tane önemli adayın 5’ini çıkarmış, İstanbul’da bir tek benimle diyalog kurmakta zorluk çekiyor. ‘Çıkarırsak, tanırlarsa, çok mu severler acaba’ diye kaygı duyuyorlar.” dedi.

MEDYA BENDEN ÇEKİNİYOR
Bu haber 21 Şubat 2019 - 15:05 'de eklendi.

CHP’nin İBB başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Beykoz’daki seçim turunda kanaat önderleri, muhtarlar ve STK temsilcileri ile Çubuklu’da buluştu. Medyanın kendisine karşı ”çekingen” bir tutum izlediğini belirten İmamoğlu, ”Bir kanal, 3 büyük şehirde 6 tane önemli aday var. 5’ini çıkarmış, İstanbul’da bir tek benimle diyalog kurmakta zorluk çekiyor: ‘Çıkarsak mı, çıkarmasak mı?’ Dedim ya, ‘Beni tanıdıkça çok seveceksiniz’ diye, ‘Çıkarırsak, tanırlarsa, çok mu severler acaba’ diye kaygı duyuyorlar. Yahu ne kadar kaygı duyarlarsa duysunlar, beni, böyle tanıyın sevin, siz beni anlatırsınız, yani nasıl biliyorsanız öyle anlatın.” dedi.

“HİZMET DEĞİL VİDANSIZLIK!”

”Rakiplerimiz, bizim projelerimiz vatandaşa anlatıyorlar” diyen İmamoğlu, toplumun vicdanına ve ahlakına çok inandığını kaydetti. Son dönemde devreye sokulan tanzim satış noktalarına da konuşmasında değinen İmamoğlu, ”Buraya gelirken Kavacık’ta, tanzim satış noktası önünde yaklaşık 100 kişi kuyrukta bekliyordu. Saat 10’da çadır açılacak, neymiş 2-2,5 TL’ye topu topu 2 kilo sebze alacak diye. Bu hizmet verilsin. İnsanlarımız, ucuz gıdaya sağlıklı bir şekilde erişsin. Bizim projelerimizin arasında var zaten. Ama seçime 1 ay kala, bir çadır kurup, çadırın önüne yüzlerce insanı dizip, o insanların onuruyla oynayıp, o insanları kameraların önüne dizip, sonra da insanları televizyonlarda gösterip, ‘Biz, insanlara ucuz sebze, meyve yediriyoruz reklamını yapmak, vicdansızlıktır. Bu bir hizmet değil, bu bir vicdansızlık” diye konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa