SON DAKİKA

Haber Ekspress

Melek Mosso festival coşkusunu ikiye katladı!  

Melek Mosso festival coşkusunu ikiye katladı!  
Bu haber 03 Ağustos 2022 - 7:58 'de eklendi.

23. Uluslararası İstanbul Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nin Halk Konserleri etkinliğinde sahneye çıkan Melek Mosso, birbirinden hareketli şarkısıyla festival coşkusunu ikiye katladı.       

Büyükçekmece Kültürpark Kemal Sunal Amfi Tiyatro’yu dolduran binlerce hayranına unutulmaz bir gece yaşatan Mosso, farkı tarzı ve yorumuyla da büyük beğeni topladı.

“Gördüğüm en iyi festivallerden biri”

Melek Mosso’yu dinlemek için erken saatlerde amfi tiyatroya gelen ancak yer bulmayan binlerce hayranı için Kültürprak’a dev ekranlar kuruldu. Zaman zaman genç hayranları ile birlikte şarkılarını söyleyen Melek Mosso, Uluslararası İstanbul Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali gibi büyük bir organizasyonda sahne almaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Mosso, festivalin bugüne kadar gördüğü en iyi festivallerden biri olduğunu belirterek, kültür ve sanat verdiği değerden ötürü Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e teşekkür etti.

Büyükçekmece Belediye Başkanı ve Uluslararası İstanbul Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festival Komite Başkanı Dr. Hasan Akgün, Melek Mosso’ya birbirinden güzel şarkılarıyla festivale verdiği katkıdan ötürü teşekkür ederek çiçek takdim etti. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden konsere katılan Büyükçekmeceliler unutulmaz bir gün yaşadı.

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa