SON DAKİKA

Haber Ekspress

Mersin’de askerleri taşıyan otobüs devrildi

Mersin’de askerleri taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu 5 asker şehit oldu, otobüs şoförü hayatını kaybetti, 10 asker ise yaralandı.

Mersin’de askerleri taşıyan otobüs devrildi
Bu haber 27 Temmuz 2020 - 9:43 'de eklendi.

KKTC’ye sevk edilen askerleri Mersin’e götürmek için yola çıkan Alaşehir Sarıkız Turizm firmasına ait otobüs, Mut-Karaman karayolu Zeytinalanı mevkisinde virajı alamayarak şarampole devrildi.

Kazanın haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi. Kazada ilk belirlemelere göre  5 asker şehit oldu, sürücü de hayatını kaybetti ve 10’u ağır 27 kişi yaralandı.

Yaralılar ambulanslarla Mut Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Valilikten yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

İlimiz Mut ilçesi Sertavul mevkiinde askeri personel taşıyan sivil otobüs henüz tespit edilemeyen bir sebeple tek taraflı trafik kazası yapmış olup; ilk belirlemelere göre 1 otobüs şoförü ile 5 askerimiz şehit olmuştur. Ağır yaralı 10 askerimiz Mut Devlet Hastanesi’ne sevk edilmiştir.

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa