SON DAKİKA

Haber Ekspress

Mesut Üner: Atatürk Sanayi Sitesini taşıma planımız yok

Mesut Üner: Atatürk Sanayi Sitesini taşıma planımız yok
Bu haber 04 Ağustos 2022 - 11:24 'de eklendi.

Sanayi esnafını gezdi,tek tek anlattı dedikoduyu bitirdi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner esnafın yanında olmaya devam ediyor. Bu defa Atatürk Sanayi Sitesi esnafını ziyaret eden Başkan Mesut Üner, hem vatandaşla sohbet etti hem de “Sanayi sitesi kalkacak” dedikodularına son noktayı koydu. Yaklaşık 300 esnafın bulunduğu sanayi sitesinde tek tek tüm dükkanları gezen Üner “Bu sanayi sitesinde yıllara dayanan dostluklarımız var. Birileri dedikodu üretmeye çalışıyor, bizler de esnaflarımızın ayağına giderek birinci ağızdan dedikodulara cevap verdik. Atatürk Sanayi Sitesi’nin yerini değiştirmek gibi bir planımız yok” dedi.

Atatürk ve İstiklal marşı

Uzunca bir süredir “Sanayi sitesi yerinden kaldırılacak” söylentileri ile ilgili oluşturulan dedikoduya yerinde cevap veren Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, soluğu Atatürk Sanayi Sitesi’nde aldı. Başkan yardımcıları ve meclis üyeleri ile birlikte sanayi sitesinı dolaşan Üner, tek tek tüm dükkanlara girerek hem vatandaşla sohbet etti hem de Atatürk ve İstiklal Marşı’nın yer aldığı hediyeleri takdim etti. Sanayi esnafının Üner’e olan ilgisi program boyunca kendini hissettirirken, birçok esnafın özellikle sitenin temizliği için Mesut Üner’e teşekkür etmesi dikkatlerden kaçmadı.

Yıllara dayanan dotluğumuz var

Sanayi sitesi esnafının büyük bir bölümü ile onyıllara dayanan dostlukları olduğunu söyleyen Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner “Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana her zaman esnafımızın yanında durmayı, onların sorunlarını çözmeyi kendine görev edinmiş biriyim. Biz birlikte Çatalca’yız diyerek yola çıkan bir ekibimiz var. Çoğu esnafımızda benim telefon numaram var ve istedikleri zaman bana ulaşabiliyorlar. Böylelikle bir sorun olduğunda hemen bilgi sahibi oluyor ve çözümü için ekibimle çalışmaya başlıyorum” dedi.

Sanayi sitesini

Taşıma planımız yok

Açıklamalarına devam eden Üner, özellikle son zamanlarda esnafın bir çoğunun kendisine sorduğu soru olan “Sanayi sitesi taşınacak” dedikodularına da açıklık getirdi.  Sanayi esnafının üzerinden yürütülen bir dedikodu vardı. Bunu birinci ağızdan açıklama gerekliliği hissettik. Ekip arkadaşlarımla beraber tüm sanayi sitesini dükkan dükkan gezip Çatalca Belediyesi’nin böyle bir düşüncesi olmadığını kendilerine ilettik. Özellikle temizlik, yollar gibi konularda eksiklik varsa onların notunu aldık. Hayatım boyunca hep esnaf ile iç içe olan biri oldum. Bundan sonra da yine esnafımızın yanında yer alacağım. Özellikle esnafımızdan temizlik noktasında çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. Akşam  saat 22:00’dan sonra sanayimizde tüm temizlik ekibimiz yoğun bir çalışma yürütüyor. Bundan sonra da çalışmalarına ara vermeden devam edecekler. Önemli olan Çatalca’nın mutluluğu” diyerek sözlerini noktaladı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa