SON DAKİKA

Haber Ekspress

Mesut Üner’den Ankara’ya çıkarma

Çatalca tarihine adını altın harflerle yazdıran hizmetlerle taraflı – tarafsız tüm halkın gönüllerinde taht kuran Başkan Mesut Üner, yine ilçeye yeni hizmetler kazandırma yolunda Ankara çıkarması gerçekleştirdi. Dönemi içinde 12’inci sınıf öğrencilerini 3’üncü kez Anıtkabir’e program organize eden Başkan Mesut Üner, böylesine önemli ve kıymetli program sonrası Çatalca’ya hizmet yolunda adeta Ankara çıkarması gerçekleştirdi.

Mesut Üner’den Ankara’ya çıkarma
Bu haber 20 Ekim 2023 - 12:52 'de eklendi.

Başkan Mesut Üner’in Ankara temaslarında ilk durağı geçmiş dönem İBB Genel Sekreterliği döneminde Çatalca’ya önemli katkıları olan Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı oldu. Görüşmeler sırasında Çatalca için yürütülen ve planlanan projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.  Baraçlı, afetlere karşı dayanıklı şehirler, akıllı şehircilik uygulamaları, ulaşım yönetimi ve atık yönetimi gibi konularda değerli tecrübelerini Başkan Mesut Üner ile paylaştı.

TBMM GRUP BAŞKANI ZİYARET EDİLDİ

Başkan Mesut Üner ve beraberindeki heyetin ikinci ziyareti TBMM AK Parti Meclis Grup Başkanı ve AK Parti Sivas Milletvekili Abdullah Güler oldu. AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı olduğu günlerden bugüne her zaman Çatalca ilçesine destek olan TBMM AK Parti Grup Başkanı ve AK Parti Sivas Milletvekili Abdullah Güler, yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Mesut Üner’i tebrik ederken, her zaman Çatalca’nın gelişimi ve yatırımları için destek olacaklarını ifade etti.

VEFA DOLU ZİYARET

Başkan Mesut Üner yoğun Ankara programı çerçevesinde geçmiş dönem Ulaştırma ve Altyapı Bakanı ve içinde bulunduğumuz dönemde TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu’nu ziyaret etti. Başkan Mesut Üner Bakanlık döneminde Çatalca’ya olan katkılarından dolayı Bakan Adil Karaismailoğlu’na teşekkür ederken, Bakan Adil Karaismailoğlu’da Çatalca ilçesine desteklerinin devam edeceğini ifade etti.

ÇATALCA’LI MİLLETVEKİLİ’NE TEBRİK ZİYARETİ

Başkan Mesut Üner ve beraberindeki heyetin bir sonraki ziyaret durağı Çatalca Yalıköy’lü AK Parti İstanbul Milletvekili Seda Gören Bölük oldu. Başkan Mesut Üner ziyaret sırasında geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın olurlarıyla AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcılığı görevine atana AK Parti İstanbul Milletvekili Seda Gören Bölük’ü tebrik edip, kutladı.

ANKARA ÇIKARMASININ FİNALİ BAKAN ZİYARETİ OLDU

Başkan Mesut Üner, AK Parti İstanbul Milletvekili Seda Gören Bölük ve beraberindeki heyetin ziyaret programının son durağı Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak oldu. Başkan Mesut Üner dönemi içinde; içinde kapalı spor salonu, kapalı olimpik havuz ve futbol sahası olan spor adası, yeni ve modern Ziya Altınoğlu Stadı ve İlyas Demiroğlu Güreş Salonu gibi dev hizmetleri Çatalca ilçesine kazandırdıktan sonra yeni projeler için Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak ile verimli bir toplantı gerçekleştirdi.

BAŞKAN MESUT ÜNER: ÇATALCAMIZ İÇİN İLK GÜNKÜ AŞKLA DURMAKSIZIN ÇALIŞACAĞIZ

Yoğun Ankara temasları sonunda açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner, ‘’Çatalcamızda artık bir Cumhuriyet Bayramı geleneği haline getirdiğimiz 12’inci sınıf öğrencilerimizle üçüncü kez Anıtkabir ziyareti gerçekleştirdik. Böylesine önemli ve değerli program sonrası önemli Ankara temasları gerçekleştirdik. Ziyaretlerimiz sırasında en önemli gündemimiz Çatalca ilçemize kazandıracağımız yeni yatırımlar oldu. Tüm ziyaretlerimiz oldukça verimli geçti ve bu anlamda ziyaret ettiğim makamlara çok teşekkür ederim. Çatalcamız için ilk günkü aşkla durmaksızın çalışacağız.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa