SON DAKİKA

Haber Ekspress

METEOROLOJİ AÇIKLADI: YARIN VE HAFTASONU…

METEOROLOJİ AÇIKLADI: YARIN VE HAFTASONU…
Bu haber 07 Mart 2019 - 15:05 'de eklendi.

Meteoroloji, hava sıcaklıklarının ülke genelinde hissedilir derecede artacağını açıkladı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Yurdumuzda yarından itibaren önümüzdeki 4 gün boyunca yağış beklenmiyor. Ülkemizin batı bölgelerinden başlamak üzere mevsime göre sıcak bir havanın etkisi altına girmesi bekleniyor. Hava sıcaklıklarının yarın ve hafta sonu hissedilir derecede artacağı, yurdun güneyinde mevsim normallerinin 2-4 derece, kuzey ve iç kesimlerinde ise normallerinin 5-9 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor” denildi.
Marmara ve Ege’nin yarından, diğer bölgelerin ise hafta sonundan itibaren sıcak havadan etkilenmesi beklendiği kaydedilen açıklamada, “Günün en yüksek sıcaklıklarının Ankara ve İstanbul’da 18, Edirne, Bursa, Manisa ve İzmir’de 22, Antalya, Adana, Samsun ve Trabzon’da 20, Diyarbakır’da 19, Malatya ve Bolu’da 17, Kars ve Erzurum’da 7 dereceye kadar çıkacağı tahmin ediliyor. Mevsim normalleri üzerindeki hava sıcaklıklarının önümüzdeki hafta ortası Orta Akdeniz üzerinden gelmesi beklenen yağışlı sistem ile birlikte batı bölgelerimizden başlayarak azalması ve mevsim normalleri civarına düşmesi bekleniyor” ifadeleri yer aldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa