20:16 - MUSTAFA NECATİ IŞIK’TAN BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ’NE SERT TEPKİ: “İLK AÇILDIĞI GÜNKÜ GİBİ DEĞİL!”
10:14 - Beylikdüzü Emekliler Lokali’nde İhmal İsyanı: “Çöpler Dağ Gibi, Yaşlılarımız Kaderine Terk Edildi!”
19:53 - Özgür Özel’in Yeni Partisi Anketlerde Zirveyi Zorluyor: CHP’yi Geride Bıraktı
19:51 - Fatih Erbakan’dan İttifak Açıklaması: “Seçimlere Tek Başına Girmeliyiz”
19:49 - CHP’de Yeni Parti Tartışmaları ve Sinem Dedetaş’ın Kararı: Gürsel Tekin’den Açıklamalar
Uzun kurban bayramı tatili boyunca yurdun büyük bir kısmı güneşli günler geçirirken Meteoroloji’den son dakika tahminleri geldi.
Günlerdir güneşli bir havanın hakim olduğu Türkiye’ye yarından itibaren yeni bir yağışlı hava dalgası giriş yapıyor. Son dakika hava durumu tahminlerine göre yarın Marmara Bölgesi civarını etkileyecek yağışlar, salı ve çarşamba günü Marmara ve Ege’nin büyük bölümünü etkileyecek.
TATİL DÖNÜŞÜ 3 GÜN YAĞMUR
İstanbul’da tatil dönüşü hava durumunun nasıl olacağı merak edilirken Meteoroloji’den son tahminler geldi. Kurban Bayramı sonrası ilk mesai gününde İstanbul’da yağmurlu bir hava hakim olacak, çarşambaya kadar devam edecek olan yağışlar perşembe günü duracak.
HAVA SICAKLIKLARI DÜŞMÜYOR
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kütahya çevreleri ile Bursa ve Bilecik’in güney, Balıkesir’in doğu, Eskişehir’in batı kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarının iç kesimlerde mevsim normallerinin 3 ila 6 derece üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.