SON DAKİKA

Haber Ekspress

Meydan Kuzu Çevirme

Meydan Kuzu Çevirme
Bu haber 04 Temmuz 2020 - 13:10 'de eklendi.

24 yıldır sektörde yer alan Meydan Kuzu Çevirme, müşterilerine eşsiz lezzetler sunuyor. Uludağ ve Gemlik yolları üzerinde 2 şubesi bulunan Meydan Kuzu Çevirme, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

“24 YILDIR BURSA’DA KUZU ÇEVİRME İŞİ YAPMAKTAYIZ.”

Meydan Kuzu Çevirme firma sahibi Sayın Turhan Akçam “Biz babadan beri et işiyle uğraşmaktayız. 24 yıldır Bursa’da kuzu çevirme işi yapmaktayız. Uludağ yolu ve Gemlik yolu üzerinde 2 şubemiz bulunmaktadır. Daha önce başka şubelerimiz de vardı. Şuan 2 şubede hizmet vermekteyiz.” Diye konuştu.

“MÜŞTERİ AYNI LEZZETİ SENENİN 365 GÜNÜ BULABİLİYOR.”      

Sayın Turhan Akçam “Biz görüldüğü üzere kuzu çevirme yapıyoruz. Ağırlıklı birinci işimiz bu. Ama etin bütün çeşitleri dükkanlarımızda bulunmakta. Kuzularımızı kendi çiftliğimizde yetiştirmeye çalışıyoruz. Görüldüğü gibi süt kuzuyu sunmaktayız. Kuzularımız süt kuzu zamanında kesiliyor, buzhanemizde dinlendiriliyor, günlere paylaştırılıyor. O anlamda her müşteri geldiğinde aynı lezzeti bizim dükkanımızda senenin 365 gibi bulabiliyorlar.” Diye ekledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa