14:37 - KİRA UYUŞMAZLIKLARINDA YENİ DÖNEM: “Oğlum Gelecek” Demek Tahliye İçin Yeterli mi?
14:28 - Polis memurunun dövülerek öldürüldüğü TÜVTÜRK’ten bir skandal görüntü daha çıktı
14:15 - CHP’den istifa eden Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan transfer için ilk sinyali verdi
01:37 - 7 kişi daha tutuklandı! Aralarında Simge Barankoğlu ile Menderes Utku da var
19:46 - Adalet Bakanı Tunç’tan Atlas Çağlayan’ın ailesine taziye ziyareti
24 yıldır sektörde yer alan Meydan Kuzu Çevirme, müşterilerine eşsiz lezzetler sunuyor. Uludağ ve Gemlik yolları üzerinde 2 şubesi bulunan Meydan Kuzu Çevirme, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.
“24 YILDIR BURSA’DA KUZU ÇEVİRME İŞİ YAPMAKTAYIZ.”
Meydan Kuzu Çevirme firma sahibi Sayın Turhan Akçam “Biz babadan beri et işiyle uğraşmaktayız. 24 yıldır Bursa’da kuzu çevirme işi yapmaktayız. Uludağ yolu ve Gemlik yolu üzerinde 2 şubemiz bulunmaktadır. Daha önce başka şubelerimiz de vardı. Şuan 2 şubede hizmet vermekteyiz.” Diye konuştu.
“MÜŞTERİ AYNI LEZZETİ SENENİN 365 GÜNÜ BULABİLİYOR.”
Sayın Turhan Akçam “Biz görüldüğü üzere kuzu çevirme yapıyoruz. Ağırlıklı birinci işimiz bu. Ama etin bütün çeşitleri dükkanlarımızda bulunmakta. Kuzularımızı kendi çiftliğimizde yetiştirmeye çalışıyoruz. Görüldüğü gibi süt kuzuyu sunmaktayız. Kuzularımız süt kuzu zamanında kesiliyor, buzhanemizde dinlendiriliyor, günlere paylaştırılıyor. O anlamda her müşteri geldiğinde aynı lezzeti bizim dükkanımızda senenin 365 gibi bulabiliyorlar.” Diye ekledi.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.