SON DAKİKA

Haber Ekspress

Milletin ensesinde ayı bağırıyor bunların derdine bak!

CHP Büyükçekmece İlçe Teşkilatı, tüm Türkiye’nin corona virüsüyle uğraştığı bir dönemde, üyelerine mesaj atarak ‘Sosyal Medya Paylaşımcısı’ olmak için sisteme kayıt olmalarını istedi.

Milletin ensesinde ayı bağırıyor bunların derdine bak!
Bu haber 14 Nisan 2020 - 13:43 'de eklendi.

İlçe Başkanı Remzi Gökbulak imzalı sms mesajında, sosyal medya üzerinden partiye mümkün olduğunca destek olunması gerektiğini belirtmesi şaşkınlık yarattı.

Halkın her dakika ölümle burnu buruna yaşadığı bir salgın esnasında, üyelerini sosyal medya üzerinden partilerini desteklemeye davet eden Hüseyin Gökbulak’ın mesajına şaşıran partililer,”Önce parti binasını açık tutarak, en azından partililerine moral vermeliydi. Üyeleri aç mı tok mu umurlarında değil, reklamlarını sosyal medyada paylaşacak adam arıyorlar. Evinde oturmuş bekliyor, ne yaptı ki üyeler sosyal medya üzerinden reklamını yapsın” sözlerini paylaştı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa