SON DAKİKA

Haber Ekspress

Mine Tozlu Sineren, kendisini öldürmekle tehdit eden hesaba cevap verdi

Sedat Peker’in yeni iddialarıyla gündeme gelen Mine Tozlu Sineren, Peker’in paylaşımlarını doğruladığı açıklamaları ve verdiği yeni bilgilerle gündeme bomba gibi düştü. Sosyal Medya hesabından tehditler alan Sineren cevaplarını yine sosyal medya hesabından verdi…

Mine Tozlu Sineren, kendisini öldürmekle tehdit eden hesaba cevap verdi
Bu haber 12 Eylül 2022 - 16:37 'de eklendi.

Sedat Peker‘in ”Borsada servetini kaybedenler ya da bu sebeple cinnet geçirip, yakınlarını kaybedenler bu tweetleri okumasın‘.’ diyerek yayınladığı yazılarda ismi geçen Mine Tozlu Sineren bugünlerde sosyal medya hesabından sıkça tehdit paylaşımları alıyor.

Bunlardan sonuncusu Alihaydar isimli bir hesaptan geldi. Hesabında kendini jeopolitik güvenlik analisti olarak ifade eden hesap Mine Tozlu Sineren’i tehdit etti.

 

 

Tehdit ettiği tweetlerde Milletvekili Vedat Demiröz’ün “Binbaşı Cem Ersever ve Jitemin Tarihi” kitabının görselini kullanan hesaba Mine Tozlu Sineren yine Twitter üzerinden cevap verdi.

 

 

“Bence çeneni kapat yoksa gözünü Cizre Silopi köprüsünün altında açarsın fazla özgüvenli olma”

 

 

“Fazla gevezelik yapıyorsun dikkat et konuşacağın kelimelere (cem ersever de senin gibi gevezelik yaptı aynı hataya düşme”

 

 

“Hınıs ta Zehre hanımla toprakkale köyü cem evindeki programa gelseydin inan seni alır bu gevezeliğinin sorgusunu yapardık” tweetlerine Mine Tozlu Sineren cevap vermekten çekinmedi.

 

Mine Tozlu Sineren’de kendisini tehdit eden hesaba “Şimdi milletivekilinin adını kullanarak tehdit edenleri ne yapacağız?  Örnekleme yaparak tehdit eden mert, yürekli, delikanlıyı savcılığa şikayet etsek bizi öldürmelerine engel olabilir miyiz acaba! İsterseniz adres atın buradan ben olduğunuz yere gelirim! konum gene Hınıs’mı ” şeklinde cevap verdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa