00:09 - Türkiye’de Gıda İsrafı: Her Yıl 23 Milyon Ton Çöpe Gidiyor!
15:56 - Onsafx Forex – Global Ticarette Güvenilir, Yenilikçi ve Lider Bir Aracı Kurum
15:49 - Türkiye Deniz Canlıları Müzesi yarıyıl tatiline giren öğrencilerle doldu taştı
13:49 - Survivor’dan veda eden Dilan Çıtak’ın Acun için söyledikleri gündem oldu
13:41 - Bakanlığın servis ettiği fotoğraf sosyal medyada gündem oldu
İstanbul’da polis ekipleri tarafından denetim kapsamında durdurulan bir minibüste fazladan 8 yolcu olduğu belirlendi. Şoförün kendisini savunması ise pes dedirtti.
Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında, vatandaşların yoğun olduğu toplu taşıma araçları üzerinde denetim yaptı. Atatürk Bulvarı üzerinde otobüs ve minibüsleri durduran polis ekipleri, şoför ve yolcuların maske kuralına uyup uymadığını kontrol etti. Durdurulan bir minibüste fazladan 8 fazla yolcu olduğu görüldü. Sürücüye pandemi tedbirlerine uymadığı için para cezası kesildi.
“BEN ALMADIM ONLAR BİNDİ”
Fazla yolcu taşıdığı için kendisine ceza yazılan şoför, kendisini çeken kamerayı elinle kapatmaya çalıştı. Neden fazla yolcu aldığı sorulan sürücü, “Ben almadım onlar bindi” dedi.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.