SON DAKİKA

Haber Ekspress

Minibüsçü esnafının yeni başkanı Yücel Tanış oldu

Minibüsçü esnafının yeni başkanı Yücel Tanış oldu
Bu haber 20 Haziran 2019 - 16:14 'de eklendi.

S.S. 113 Nolu Minibüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi olağan genel kongresini geçtiğimiz hafta Esenyurt İncirtepe Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Düzenlenen kongrede başkanlık için iki aday yarıştı. Mevcut Başkan Hakim Akdoğan ve Yücel Tanış’ın yarıştığı kongrenin divan başkanlığını İstanbul Ardahan Kültür Evi Başkanı ve aynı zamanda Han Plus İş Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Efrail Çifçi yaptı

Yeni Başkan Yücel Tanış rakibine 55 oy fark attı
İki adayın yarıştığı seçimleri 126 oy alarak Yücel Tanış kazınırken, Rakibi Hakim Akdoğan ise 71 oy aldı. Son yıllarda yapılan kongrelerde çok az farklarla kazanılan seçim sonuçlarında ilk kez 55 oy fark atılması gözlerden kaçmadı. Seçilen Yücel Tanış’ın yönetiminde ise şu isimler yer alıyor: Eyüp Kuş, İrfan Akdemir, Celalettin Öztürk, Sinan Öztürk, Osman Sarıboğa, Aytekin Akdemir.

‘’Seçimin kaybedeni yoktur’’
Kongrede ilk olarak mevcut Başkan Hakim Akdoğan kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Akdoğan, katılan herkese teşekkür etti ve başkanlık seçiminde hak edenin koltuğa oturmasını temenni etti. Yeni Başkan Yücel Tanış ise oy sayımından önce arkadaşlarına kendisine verdikleri destekten ötürü teşekkür etti. Divan Başkanı Efrail Çifçi’nin daha önce yönetiminde olduğunu dile getiren Başkan Tanış, Efrail Çifçi’ye de teşekkür etti ve büyük bir aile olduklarını söyledi. Oy sayımının ardından başkan seçilen Yücel Tanış, kısa bir teşekkür konuşması yaparak ‘’Seçimin kaybedeni yoktur. Esnafımız için en iyisi neyse bu yönde çalışmalarımız olacaktır. Sorunlarımızı hep beraber çözeceğiz. Bilindiği üzere uzun yıllardır birçok kez kooperatifimizin yönteminde yer aldım. Dolayısıyla sorunlara sizler gibi bende vakıfım” dedi.

‘’Birlik ve beraberliğimizi sağlayacağız’’
Tanış konuşmasının devamında; “İlk kez sizlerin desteği ve talebiyle başkanlığa aday oldum. Bizlerin amacı her şeyden önce kendi içimizde birlik ve beraberliği sağlamaktır. Birlikte olursak daha güçlü bir yapıya dönüşeceğiz. Bundan önceki dönemlerde kooperatifimizde ciddi manada büyük emekler sarf edildi. Emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum. Bu emekleri göz ardı etmemiz mümkün değildir. Burada sorunlardan bahsederek sizlerin kafasını tekrar tekrar ağrıtmak istemiyorum fakat sorunlarımızı gerek yerel idari gerek UKM ve hatta Büyükçekmece mavi minibüsçüler kooperatifimizle birlikte çözeceğimize inanıyorum. Bunun için de hep birlikte elimizi taşın altına koyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Önümüzde şimdi bir yıl var. Bir yıl içinde yeni uygulamalar sayesinde hem vatandaşımız hem de minibüs esnafımız ciddi manada rahat edecektir.’’ dedi. Daha önce birçok yönetimde görev alan Başkan Yücel Tanış ilk kez başkanlık koltuğuna oturmuş oldu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa