SON DAKİKA

Haber Ekspress

MODA TASARIMCISI ÖZKAN KALAFAT’TAN MUHTEŞEM DEFİLE

MODA TASARIMCISI ÖZKAN KALAFAT’TAN MUHTEŞEM DEFİLE
Bu haber 11 Temmuz 2021 - 22:36 'de eklendi.

Reymer ana sponsorluğunda, Riverside Tesisleri’nde Bartınlı moda tasarımcısı Özkan Kalafat’ın “Reflection” isimli defilesi ünlü koreograf Asil Çağıl’ın muhteşem bir koreografisi , İbrahim Kandemir’in hazırladığı  ses ve ışık showu ile gerçekleşti.

Defileye birbirinden nezih 200 davetlinin katıldığı gecede kadının varoluş sürecinde öz gücünü yansıtan 30 parçalık kreasyonu tanıtıldı. Kreasyonda yansımanın gücünü ortaya çıkartmak için tasarımcı tarafından özel dizayn edilmiş boyutlarda pleksiler elbiselere uygulanmış, Bartın’ın yöresel olarak unutulmaya yüz tutmuş “OYULGAMA” sanatı el işçiliği sanatı çağdaş çizgileri de defilede sergilendi.  Defilede Ece Gürsel, Zeliha Çal, Türkan Geyik, Derya Ekşioğlu, Seviye İkbal Tulgar, Simge Ünal, Nazlıcan Erden, Melisa Aslan, Jenya Krivenko, Leena Shindondola ve  Elif Tokgöz  35 parça elbiseyi  tanıttılar.

YENİ ŞARKISINI SESLENDİRDİ…

Mankenlikten- şarkıcılığa geçse de podyumlara veda etmeyen ve defilelerin gözde mankenlerinden  Ece Gürsel, defilenin sonunda ‘Vur kalbimden’ adlı yepyeni şarkısını seslendirdi. Defilenin finalinde  Pudra lezzet tarafından yapılan dev abiye kostümlü pasta mankenler ve Özkan Kalafat eşliğinde kesildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa