SON DAKİKA

Haber Ekspress

MUSTAFA GÜNAYDIN MAĞDURLARI ZİYARET ETTİ

AK Parti Beylikdüzü İlçe Teşkilatı’nın çiçeği burnunda İlçe Başkanı Mustafa Günaydın, bereberindeki üç meclis üyesiyle birlikte, Beylikdüzü Belediyesi tarafından mağdur edilen Yakuplu’daki Gülseren Konut Yapı Kooperatifi üyeleriyle bir araya geldi.

MUSTAFA GÜNAYDIN MAĞDURLARI ZİYARET ETTİ
Bu haber 28 Şubat 2021 - 12:06 'de eklendi.

KONUYU BAKANLIKLARA TAŞIYACAĞININ SÖZÜNÜ VERDİ

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Günaydın, AK Parti’li meclis üyeleri; Sevda Elmas, Neşat Ateş ve Muhammet Fatih Vanlıoğlu ile birlikte, başkanlığını Metin Altıntaş’ın yaptığı Gülseren Konut Yapı Kooperatifi üyelerini ziyaret etti. Sorunları dinleyen ve bilgi alan Günaydın, konuyu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile İçişleri Bakanlığına ileteceğinin sözünü verdi. Yargıya taşınmış olan davaların da tekipçisi olacağını ifade etti.

“TEŞEKKÜR EDERİZ”

Konuyla ilgili gazetemize konuşan Gülseren Yapı Kooperatifi Başkanı Metin Altıntaş, “Yakuplu mahallemizde bulunan, benim de üyesi olduğum Kooperatifimizin tapu sorunlarını, Beylikdüzü Belediyesi’nin tapulara koyduğu haksız ipotek bedellerini, mahallemizin sorunlarını dinlemek ve yardımcı olabilmek için kooperatif binamıza kadar gelen AK Parti İlçe Başkanımız Sn. Mustafa Günaydın ile meclis üyelerimizden Sevda Elmas’a, Neşat Ateş’e ve Muhammet Fatih Vanlıoğlu’na çok teşekkür ederiz” dedi.

ÖZTÜRK İLE SULAR HEP YANIMIZDA OLDU

“Daha önce bizleri pek çok kez ziyaret eden, sıkıntılarımızı hem yerel medyada paylaşan hem de ulusal basına servis eden Vatan Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanı, gazeteci Erol Öztürk Bey’e ve yine her daim yanımızda olan Akit TV muhabiri Adnan Sular Beyefendi’ye de teşekkür ederiz. sonra haklı davamızda Yanımızda bulunan Sorunlarımızı dinleyip yanımızda olduklarını hissettiren içe başkanlarımıza yönetimlerine teşekkürü bir borç biliriz” diyen Altıntaş sözlerini şöyle noktaladı:

DİĞER İLÇE BAŞKANLARIMIZI DA YANIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ

“Yıllardır mağdur edildik. Hakkımız olan evlerimizi almaya kalkıyor beldiye. Üyelerimiz arasında CHP’ye oy vermiş olanlar da var. AK Parti ile Vatan Partisi ilçe başkanlarımıza teşekkür ediyorum ama başta CHP olmak üzere diğer ilçe başkanlarımızı da yanımızda görmek istiyoruz”.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa