SON DAKİKA

Haber Ekspress

Necati Göksu: Gaziantepliler’in dünyadaki ortak sesiyiz

Güngören Nizipliler Derneği’nin geleneksel buluşmalarına sponsor olan Gaziantep Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı ve Seyidoğlu Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Necati Göksu, 2020 Teknofest’in Gaziantep’te yapılacağının müjdesini verdi. Göksu,; Gaziantep ve Gaziantepliler’in dünyadaki ortak sesi ve gücü olmayı hedeflediklerini söyledi.

Necati Göksu: Gaziantepliler’in dünyadaki ortak sesiyiz
Bu haber 07 Şubat 2020 - 12:04 'de eklendi.

Güngören Nizipliler Derneği’nin geleneksel buluşmalarının bu ay ki sponsoru Gaziantep Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı ve Seyidoğlu Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Necati Göksu oldu. Kalabalık bir hemşehri topluluğunun katıldığı geleneksel kahvaltı programında konuşan Necati Göksu, hemşehrileriyle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederken, düzenlenen bu tür her etkinliğin hemşehri dayanışması açısından önemli olduğuna vurgu yaptı. Güngören Nizipliler Dernek Başkanı Cuma Öztürk ise yaptığı konuşmada, hemşehrilerini yalnız bırakmayan Federasyon Başkanı Göksu’ya teşekkür ederken, bu tür etkinliklerin hızlanarak devam edeceği müjdesini verdi.

Gaziantep Dernekleri Federasyonu Genel Saymanı ve AK Parti Güngören Kadın Kolları Başkanı Şenel Savcı’nın da katıldığı kahvaltı programına, çevre ilçelerden gelen hemşehrilerin dayanışma adına güzel bir tablo oluşturduğu gözlerden kaçmadı.

Gaziantep kültürünü yaşatmaya çalışıyorlar

Gaziantep Dernekleri Federasyonu Başkanı Necati Göksu, İstanbul’daki hemşehrilerine, Gaziantep kültürünü burada yaşatmak ve gelecek nesillerin unutmamaları adına çaba harcadıklarını belirtti. Federasyon olarak, 33 derneğin kendilerine bağlı olduğunu söyleyen Genel Başkan Necati Göksu, bu derneklerin 11 tanesinin İstanbul merkezli olduğunu da açıkladı.

2020 Teknofest Gaziantep’te yapılacak

Gaziantep’i temsil eden bir sivil toplum örgütü olan Gaziantep Dernekleri’nin, sanayi, ticaret, kültür ve turizm şehri olan Gaziantep’in tanıtımına, ekonomik, sosyal, kültürel gelişimine her platformda destek ve katkı vermeyi amaçladıklarını belirten Federasyon Başkanı Göksu, 2020 Teknofest’in Gaziantep’te yapılmasının, tanıtım açısından çok değerli bir iş olduğuna vurgu yaptı. Teknofest’in Gaziantep’te yapılması konusunda yoğun lobi faaliyetleri yürüten federasyon, organizasyonun en iyi şekilde yürütülmesi için de şimdiden kolları sıvamış durumda…

Gaziantepliler’in gücü olmayı hedefliyorlar

Gaziantep Dernekleri Federasyonu’nun; Gaziantepli bürokrat, işadamı tüm hemşehrilerin etkili konumlara ulaşmalarına destek olarak, Gaziantep ve Gaziantepli’nin sorun ve sıkıntılarına daha etkin hizmet vermelerini amaçladıklarını belirten Başkan Göksu “Derneğimiz; Gaziantep ve Gaziantepliler’in dünyadaki ortak sesi ve gücü olmayı hedeflemektedir” sözlerini paylaştı.

Göksu; tam bir Gaziantep sevdalısı

Gaziantep kültürünü İstanbul’da yaşatmak için yola çıkan Necati Göksu Gaziantep’i Gaziantepli’yi ayrı bir sevdiği ve hemşehrilik ruhu her zaman baskın olduğu için, İstanbul Gaziantepliler Derneği’nde 25-30 yıla yakın yönetiminde çalışmış, maddi manevi desteğini hiçbir zaman esirgememiş bir isim… Sadece hemşehrileri arasında değil sektöründe de çok sevilen Göksu, dayanışmayı artırmak amacıyla, Helva Reçel Üreticileri Derneği’nin kurulmasında öncülük yaptı. Sosyal yönü çok faal olan Necati Göksu sektörel ve sosyal bir çok dernek ve kuruluşta yönetim kurulu üyeliği ve başkanlık görevlerini yürüterek, Gaziantepliler’in adını her yerde duyurmaya çalışıyor.

Haber: Murat ÖZYILDIRIM

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa