SON DAKİKA

Haber Ekspress

NEPTÜN SOYER’i TANIMAK

NEPTÜN SOYER’i TANIMAK
Bu haber 27 Eylül 2023 - 17:02 'de eklendi.

Neptün SOYER i Tanımak..

Yaklaşık dört yıl önce Köy-koop röportajı için kapısını çalmıştım. Ama o kapıdan içeriye girmek hiç kolay değildi. Tam altı ay sürdü. Altı ay boyunca sürekli olarak tv yayınlarımı, gazete yazılarımı gönderdim ve her defasında röportaj teklifimi yeniledim. Ve altı ayın sonunda röportaj tarihini alabilmiştim.

Neptün SOYER i Tanımak..
O gün anladım ki, karşımda izleyen, analiz yeteneği yüksek, zeki bir kadın profili vardı.
İkinci kitabımın tanıtım gününe katılım gösteren Soyer in muhabir arkadaşın benimle ilgili sorusuna “hiç vazgeçmiyor – hiç vazgeçmiyor” cevabını vermiş olması da bu yüzdendi.

Neptün SOYER i Tanımak..
Anladım ki karşımda, samimiyetine, emeğine ve üretkenliğine inandığı insanın elinden tuttuğu ve desteklediği bir kadın profili vardı.
Samimiyetime, emeğime ve üretkenliğime inanmıştı. Bu durum benim için çok değerliydi.

Neptün SOYER i Tanımak..
Ben çıktığım bütün yolları, yolculukları kendime yaptım. Ve tüm yolculuklarımda bir şeye inandım; ”önemli olan yol değildi, attığımız adımlardı.”
Yolculuğumun bir bölümünde attığım adımlarda şahsımı destekleyen ve onure eden Neptün SOYER e gönülden teşekkür ediyorum.

Neptün SOYER i iyi tanımalı, çünkü eğer size samimiyetinize, emeğinize ve üretkenliğinize inanmışsa elinden gelen desteği gösterecektir. Ama bu bir anda olmayacaktır. Çünkü Neptün SOYER aklıyla görebilen yüreğiyle inanan ender insanlardan biridir.
Beni bilen bilir övgü yapmayı bilmem ve de sevmem ama olanı da söyler ve anlatırım. Yüreğimle sözlerim arasında da süzgeç bulundurmam. Dünya yeterince adaletsiz ve adaleti sağlayacak olansa bizlerin birbirimize göstereceği adalettir.

Neptün SOYER i Tanımak..
Hepimiz için adalet. O halde birbirimizi gerçekten tanımak için çıktığımız yollarda buluşalım. Koşullanmadan, yargısızca, samimiyetle ve adil olarak.
Tıpkı Neptün SOYER gibi..
Tıpkı Neslihan KARAYILAN gibi ve tıpkı bizler gibi..

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa