SON DAKİKA

Haber Ekspress

NESLİHAN KARAYILAN’A ONUR ÖDÜLÜ

NESLİHAN KARAYILAN’A ONUR ÖDÜLÜ
Bu haber 06 Ekim 2023 - 12:56 'de eklendi.

Birlik ve Beraberlik Federasyonu tarafından, Cumhuriyetin 100. Yılını kutlayacağı gecede,  gerçekleştireceği organizasyonla, topluma önemli katkılarda bulunmuş  100 başarılı insana, 100 onur ödülü verilecek.

Türkiye’den ve Avrupa’nın çeşitli yerlerinden gelecek 100 başarılı  insanlar arasında yer alan İzmir’in tanınmış simalarından Neslihan Karayılan’da programcılık dalında Onur ödülüne layık görüldü.

Yapmış olduğu programlarla Türkiye’nin önemli simalarını ağırlayan Karayılan ödülünü 9 Kasım saat 19.00’da Adnan Saygın Kültür Merkezi’nde ‘100 başarılı insana, 100 onur ödülü’ gecesinde alacak.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
1 ADET YORUM YAPILDI
Mustafa Atmaca 7 Ekim 2023 / 09:37 Yanıtla

Merhaba.
Neslihan hanımın program ve yazılarını tesadüfen fark ettim; ilginç geldi. Alışılmış dışında bir üslubu var. Hem bilimsel bir yaklaşım hem bilgi derinliği olduğunu gördüm. Tanınanları ve magazinleşenleri değil de kenarda kalmış başarısı olanları konuşmuş-yazmış olduğunu fark ettim.
Kenarda kalanlar…
Alışılmışların ve artık yüzü gibi yaptıkları da eskimişlerin dışında, özellikle taşrada kalanların da görülmesi ve onlara ödül verilmesi harika bir durum.
Ayrıca…
Yapılmış olan alışılmış “ödüllendirmeler” dışında, taşrada düzenlenen bu ödüllendirme teşebbüsünü ve katkı verenleri tebrik ederim.
Yıldan yıla hak eden ödüllendirmelere devam edilir inşallah, şöyle ki; bölgenizde kenarda kalmış gazeteci, yazar, şair ve yazı dünyasındaki ilgili insanlara da açılım yapılır.
Belediyeleri, STK’ları ve iş insanlarını, taşrada kalan yazarların kitap basımları için davet edilmelerini de öneririm.
Yeniden Neslihan hanımı ve diğer ödül alanları bir kez daha tebrik ederim, ödül törenine emeği geçenlere başarılar dilerim.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa