SON DAKİKA

Haber Ekspress

Öğretmenim Evde Antalya isimli proje Antalya’da hayata geçti!

Öğretmenim Evde Antalya isimli proje Antalya’da hayata geçti!
Bu haber 02 Nisan 2020 - 23:08 'de eklendi.

Antalya’lı Çocuk gelişim ve eğitim uzmanı Mine Emen, tamamı gönüllü öğretmenlerin bir araya gelerek oluşturduğu ‘Öğretmenim Evde’ projesini hayata geçirdi.

 Okul öncesi eğitimi gören çocukların, aileleriyle birlikte evde geçirebilecekleri kaliteli zaman yaratmayı hedefleyen Mine Emen ile öğretmen arkadaşları sosyal medya aracılığıyla vatandaşlara ulaşıyor. Tamamı ücretsiz verilen tavsiyeleri ailelere sosyal medya aracılığıyla ulaştırdıklarını anlatan Emen, “Üç haftadır zorlu bir süreçten geçiyoruz. 4 duvar arasına sıkışıp kalan çocuklar ve velilerini düşünerek öğretmenim evde projesinin startını verdik. Gönüllülük esaslı bir projeyi. Okullarda geçirdiğimiz zamanı çocuklarımızla nasıl geçirebiliriz diye düşündük ve faydalı etkinliklerle, aktiviteleri hazırladık. Branşında uzman öğretmenlerimiz belirli saatler de ve günlerde yine sosyal medya üzerinden evlere konuk oluyorlar” dedi.

Evlerinde çocuklarıyla zaman geçiren velilere gün gün aktivite programları hazırlayan öğretmenler, dil, sanat, fen ve doğa, müzik, matematik, drama, oyun ve spor aktivitelerinin yanı sıra kitap ve parmak oyunları aktiviteleri öneriyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa