SON DAKİKA

Haber Ekspress

Okuma bilmiyorsan başkan olmasaydın!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “Burası New York Belediyesi değil, okuma bilmeyenden şiir yazmasını beklemeyin” dedi.

Okuma bilmiyorsan başkan olmasaydın!
Bu haber 24 Ocak 2020 - 18:07 'de eklendi.

Esenyurt’a büyük umutlarla belediye başkanı olan Kemal Deniz Bozkurt, 9 ayda havlu attı. Basına verdiği yemekte, üstü kapalı olarak gerçekleri yazan gazetemize ‘yaramaz çocuk’ diyen Başkan Bozkurt, Esenyurt halkının kendisinden çok büyük beklentiler içinde olmaması gerektiğini şu veciz sözlerle ifade etti: Okuma yazma bilmeyenden şiir yazmasını beklemeyin!

Niye kendisini eleştiriyormuşuz!

Yaklaşık 4 saatlik toplantıda, havanda su dövmenin ötesine geçemeyen Belediye Başkanı Bozkurt, konuşmasının tamamında basına üstü kapalı mesajlar vermeye çalıştığı gözlenirken “Daha önceki yönetimi yazamıyordunuz, şimdi beni niye eleştiriyorsunuz” gibi garip cümleler kullandı. Bu cümlelerin peşinden, kendisi ilçe başkanı olduğu dönemde, basında yer bulamadığından şikayet ederken, kendi yönetiminin eleştirilmesine tahammül edememesi dikkatlerden kaçmadı.

Kadıoğlu hakkında tek laf etmemişti

Konuşmasının bir bölümünde “Eski yönetim burasını talan ederken, benim sadece üye kayıtları yaptığıma yönelik haberler çıkıyordu” sözlerini kullanan Başkan Bozkurt, gazetelerin o dönemde Necmi Kadıoğlu ile ilgili yaptığı haberleri İBB CHP Grubu’nun soru önergesi yaptığını, kendisinin ise o dönemde Kadıoğlu ve yönetimini eleştirmek yerine, üye kaydıyla uğraşarak, hedef şaşırtmaya çalıştığının unutulduğunu sandığı gözlendi. Yine 25 dönümlük araziyi gündeme getirmeye çalışan Başkan Bozkurt, kendi ifadesiye bu arazi peşkeş çekilirken, Grup Başkanı olduğu CHP grubunun tamamının ‘evet’ oyu verdiğini de görmezden geldi. CHP İlçe Başkanı olduğu dönemde Kadıoğlu’na muhalefet edemeyen Bozkurt, yine suçu basına atarak, gazetecilerin yazmadığını ifade etmeye çalışması ise, bir grup gazeteci tarafından şaşkın gözlerle izlendi.

Başkan kontrolü kaybetti

Belediyenin 2 milyarlık borcunun oluşmasında hangi firmaların payı olduğunu, hangi firmaların ballı ihaleler alarak belediyenin kasasını boşalttığını soran gazetecilere “Siz niye bilmiyorsunuz ki!” gibi garip savunmayla karşılık veren Başkan Bozkurt, Esenyurt halkını diret ilgilendiren Kemal Özpaçacı olayıyla ilgili olarak “Bu şahsı tanımıyorum” demesi yine şaşkınlıkla karşılandı. Oysa ki, meclis toplantısında en ince detayına kadar bu olayı anlatarak, Özpaçacı’yı savunmuştu.

Bozkurt gizli konuşmaları afişe etmiş

Ortaya koyduğu AK Partililer’e yakın yönetim anlayışıyla Esenyurt’taki CHP’lilerin nefretini kazanan Başkan Bozkurt, sosyal medya üzerinden kendisini eleştiren partililerini tanımıyorum demesine rağmen, bu konuda en büyük eleştiriyi getiren Barış Avşar, seçimler öncesinde Kemal Deniz Bozkurt’la 3 saat kendi ofisinde görüştüğünü, gizli kalması gereken bu görüşmenin Bozkurt tarafından ilçe başkanına anlattığını açıkladı. Avşar, Başkan Bozkurt’u ‘basiretsizlikle’ de suçladı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa