SON DAKİKA

Haber Ekspress

Öldürülen taksici son yolculuğuna uğurlandı

Bayrampaşa’da aracına yolcu olarak binen kişi tarafından başından silahla vurulan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden taksici Nihat Elçi, son yolculuğuna uğurlandı.

Öldürülen taksici son yolculuğuna uğurlandı
Bu haber 08 Aralık 2018 - 15:29 'de eklendi.

Beyin ölümünün gerçekleşmesi üzerine bağışlanan organları 4 hastaya umut olan Nihat Elçi’nin (26) cenazesi, hastaneden alınarak Beylikdüzü’ndeki Fatih Sultan Mehmet Camisi’ne getirildi.

Cenaze törenine, Elçi’nin ailesi ve yakınları ile CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek, CHP eski milletvekili Süleyman Çelebi, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, çok sayıda meslektaşı ve vatandaşlar katıldı.

Meslektaşlarının Nihat Elçi’nin cenaze törenine konvoy halinde geldiği görüldü.

Elçi’nin cenazesi, öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, defnedilmek üzere Büyükçekmece’deki Çakmaklı Köyü Mezarlığı’na götürüldü.

AA

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa