SON DAKİKA

Haber Ekspress

Ömer Gültekin’de 23 Nisan coşkusu

Ömer Gültekin’de 23 Nisan coşkusu
Bu haber 25 Nisan 2019 - 16:31 'de eklendi.

Büyükçekmece’nin köklü eğitim kurumlarından Ömer Gültekin – Yavuz Sultan Selim Ortaokulu’nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu yapılan etkinliklerle taçlandı. Öğrencilerin hazırladıkları halk oyunları, veliler tarafından ilgi ile izlenirken, yapılan sunumlarla 23 Nisan ruhu yeniden yaşandı.


Etkinliklerden önce konuşma yapan Okul Müdürü Mehmet Turan, 23 Nisan’ın önemine değinirken; ”Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, 99 yıl önce Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutladığımız şu günü TBMM’nin açılışı olarak ilan etmiş tüm dünyaya bunu duyurmuştu. Bununla birlikte ülkemizin bağımsız, sömürgeleşmemiş bir ulus olduğunu tüm dünyaya gösterdi. Bu anlamda geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan’da, özgürlüğün ne kadar değerli olduğunu biz anlıyoruz. Çünkü köleleşmiş milletlerin bayrağı olmaz, ulusu olmaz, meclisi olmaz, milletvekili olmaz. Bu anlam çocuklarımıza ülkemizin ne kadar değerli olduğunu, dünya barışının ne kadar değerli olduğunu vurgulamamız gerekiyor. Bugünün çok büyük bir manası var. Ulu Önder Atatürk bugünü dünya çocuklarına armağan ederek dünya barışına verdiğimniz katkıyı net bir şekilde göstermiştir” ifadelerini kullandı.
Turan’ın konuşmasının ardından öğrenciler hazırladıkları etkinliklerin sunumunu gerçekleştirdiler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa