SON DAKİKA

Haber Ekspress

ORAKÇI GÖNÜLLERDE TAHT KURDU

Beylikdüzü’nün Kurucu eski Belediye Başkanı Vehbi Orakçı, AREV bünyesinde düzenlediği halk iftarında binlerce kişiyle bir araya geldi. Orakçı konuşmasında, “Bu kentin insanlarına hizmetkârlık yapmak büyük bir onurdur” şeklindeki ifadeleriyle halkın gönlünde taht kurdu.

ORAKÇI GÖNÜLLERDE TAHT KURDU
Bu haber 08 Haziran 2018 - 10:24 'de eklendi.

Aras Marmara Eğitim Vakfı’nın (AREV) Başkanı aynı zamanda ilçenin Kurucu Belediye Başkanı olan Vehbi Orakçı, her sene geleneksel olarak düzenlediği iftar programına bir yenisini daha ekleyerek halk ile bir araya geldi. Eski etkinlik alanında binlerce kişiyle bir araya gelen Orakçı’nın, halkla oldukça samimi olduğu görülürken, bazı vatandaşların, “Sizi tekrar başkan görmek istiyoruz” şeklindeki söylemleri de dikkat çekti. 5 bin kişiyle kutsal sofrada bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek konuşmasına başlayan Orakçı, “Beylikdüzü etkinlik alanında gelenekselleşen kardeşlik ve iftar soframıza 5000 kişiyi aşan samimi ve gönülden bir katılım sağlayan dostlarımıza teşekkür ediyorum. Ramazan bereketi bu olsa gerek” diyerek katılımcılara teşekkür etti.

“SENİ BAŞKAN YAPACAĞIZ”

Orakçı, konuşmasının devamında Ramazan ayının kutsallığına temas ederek, “Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu da cehennem ateşinden kurtuluşun habercisi olan Ramazan ayımızı yad ediyoruz. Bu gece sizleri ağırlamaktan gurur ve mutluluk duyduk. Allah bizi silinmeyenlerden nasip eylesin. Bunu da yolu rahmani ve hayra, hasenatın peşinde koşmaktır” ifadelerini kullandı. Fatih Sultan Mehmet Camii önünde bulunan etkinlik alanında verilen iftar programına katılım yoğun olurken, Orakçı’nın tüm masaları tek tek gezerek vatandaşlarla ilgilenmesi ise, “İşte gerçek samimiyet böyle olur” dedirtti. 5 binden fazla kişinin katıldığı belirtilen iftar programında, Orakçı’nın vatandaşlarla bire bir ilgilenmesi, fotoğraf çektirmek isteyen herkesle tek tek poz vermesi beraberinde bir vatandaşın, “Sizi tekrar başkan olarak görmek istiyoruz. 2019’da aday olun sizi başkan yapalım” şeklindeki sözleriyle coşkuya dönüştü.

“BURADA VİCDANLI BİR KESİM VAR”

Tüm masaları selamlamasının ardından kürsüye gelerek konuşmasına başlayan Orakçı, ilçe halkına Beylikdüzü’nde yapılmış olan hizmetlerdeki emeklerinden söz etti. Orakçı, “Beylikdüzü’ne yapılan tüm hizmetlerin altında bazen az, bazen çok ama hep bir emeğimizin olduğunu sizlerin bilmesini isteriz. Beylikdüzü’nde eğitimli, kültürlü, duyarlı ve vicdanlı bir kesim var. Cehalet, güdülmeye yatkın bir mecradır. Ama ilimle, vicdanla, ahlakla, kültürle zenginleşen kitle gönlündeki güzelliği ortaya koyacaktır. Biz Beylikdüzü’nde 30 yıldır bunu gördük. Bu kentin insanlarına hizmetkârlık yapmak büyük bir onurdur, vakıf eliyle yardım etmek bizim için ayrı bir onur teşkil ediyor” şeklinde konuşarak, ilçeye daha pek çok hizmeti getireceklerinin mesajını verdi.

AK PARTİ’Lİ SİYASİLER DE ORADAYDI

Birlik, beraberlik mesajlarının verildiği, halkın yoğun katılım gösterdiği iftar programına, AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, meclis üyeleri, muhtarlar, STK başkanları, AK Parti ilçe yöneticileri ve bir çok partili katılım gösterdi. Orakçı, Kaynarca’ya katılımlarından ötürü teşekkür ederken, Kaynarca ise böyle anlamlı bir sofrada bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa