SON DAKİKA

Haber Ekspress

ORDULULAR DAN DEĞİRMENCİYE BÜYÜK İLGİ

ORDULULAR DAN DEĞİRMENCİYE BÜYÜK İLGİ
Bu haber 28 Şubat 2019 - 15:16 'de eklendi.

Silivri DSP Belediye başkan adayı Selami Değirmenci ve ekibi Silivri Ordulular Derneğini ziyaret etti.
Dernek yönetimi ve üyelerinin dernek binası önünde karşıladığı Değirmenci ve ekibine ilgi yoğundu.
Silivri Ordulular derneğinin yoğun üye katılımı ile gerçekleşen ziyarette Selami Değirmenci’nin meclis üyeleri arasında bulunan bayan adaylardan birinin Ordulu olması dernek yönetimi ve üyeleri tarafından büyük ilgi ve sevgiyle karşılandı.
DEĞİRMENCİ HESAP VEREN BİR YÖNETİM ANLAYIŞI OLMALI
Geçmiş dönemlere baktığımızda belediyenin kaynakları ve bütçeleri nerelere harcanmış halk bilmiyor, o paranın her kuruşunun hesabını vermek zorundasınız. Belediye meclis üyeleri hangi harcamanın nereye yapıldığını bilmiyor kaldı ki halka bunun hesabını vermek zorundasınız. Belediyenin kaynakları maalesef kişilerin özel zevkleri için yurt dışında harcanıyor.
Mevcut belediye başkanımızın son 5 yıl içinde 320 kez yurtdışı çıkışları var bunun içinde Kıbrıs çıkışları yok, Silivri’nin zenginleri arasına katıldı kendisi. Bugüne kadar kimse sormuyor bu harcamaları nerden hangi kaynakla harcıyorsun diye sorulduğunda ne cevap vereceğini merak ediyorum.
Bugüne kadar yaptıkları ve yapmadıkları ortada, bizim zamanımızda bile on taneye yakın okul yaptırdık, kreş yaptırdık. Şuanda Silivri de kullanılan su şebekesinin alt yapısı bizim zamanımızda yapılan alt yapıdır, 40 km den su getirdik hala bizim getirdiğimiz hizmetle Silivri halkı su ihtiyacını karşılıyor.
Bizim zamanımızda yine muhalefet belediyesi olarak iş yapmaya çalıştık, yeter ki siz iş yapmak isteyin hizmet getirmek isteyin, muhalefet belediyesi olarak o dönemde istediğimiz birçok şeyi diyaloglarla ve görüşmelerle çözdük ve Silivrimize o hizmetleri yaptık.
Mevcut başkan şimdi ağlanıyor, benim 4 yılımı çaldılar iş yaptırmadılar, sizin kimse emeğinizi zamanınızı çalmıyor, siz beceriksizseniz baştakiler ne yapsın.

Bizler meslek lisesi yaparken, kız meslek lisesi yaparken, su şebekesi yine muhalefetteydik istenirse yapıla bilir.
HÜKÜMET SEÇMİYORUZ YEREL YÖNETİCİ SEÇİYORUZ.
Oy verdiğimiz kişinin bu kente ne kattığını gelecekte ne katacağını çok iyi bilmemiz gerekiyor.
Şunun farkında olmamız gerekiyor hükümet seçmiyoruz şehrimizi yönetecek ve geleceğe taşıyacak yerel yönetici seçiyoruz. Ben geçmiş 10 yılda çok kötü çalıştım ama akıllandım daha iyi çalışacağım söylemlerine inanmayın, neyse o dur, ainesi iştir kişinin yaptığı işlere bakılır. Bu seçim kenti kim daha iyi yönetecek onun seçimidir.
Mevcut siyasal ortam kutuplaşmaya götürdü insanları, iki parti anlaştı Cumhur ittifak yarattı, iki parti anlaştı Millet ittifakı yarattı bunlara oy vermek istemeyenler alternatif arayış içine girdi. Zoraki olarak iş yapamayacak birini size aday gösteriyorum diye dayatmak bu kente yapılmış en büyük ihanettir. Sizler burada yaşayan insanlar olarak bu kentin sahibisiniz 31 Martta kararı siz vereceksiniz.
DERNEK ÜYELERİNDEN MEVCUT BELEDİYEYE TEPKİ
Toplantıda söz alan dernek üyelerinden bazıları mevcut belediye yönetimini eleştirerek ‘’ bazılarımız inşat işi yapıyoruz veya ticaretle uğraşıyoruz illaki belediye ile işimiz oluyor, randevu alamıyoruz yöneticilerden veya yetkililerden, hasbel kader randevu alsak da saatlerce kapıda bekliyoruz işimizi halletmeden akşam oluyor ertesi gün bir daha gitmek zorunda kalıyoruz. Sizin zamanınızı da çok iyi biliyoruz, işimiz çözülmeden belediyeden ayrılmıyorduk mutlaka sizinle görüşe biliyorduk. Belediye başkanımızla bırakın görüşmeyi randevu bile alamıyoruz’’ dediler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa