SON DAKİKA

Haber Ekspress

Osmanlı Turan Ocakları Teşkilat Başkanı Şahin Çelik’ten bayram kutlaması

Osmanlı Turan Ocakları Teşkilat Başkanı Şahin Çelik’ten bayram kutlaması
Bu haber 28 Mayıs 2019 - 11:28 'de eklendi.

Osmanlı Turan Ocakları Teşkilat Başkanı Şahin Çelik, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi kutlama mesajı yayınladı. Çelik şu sözlere yer verdi:

“İslam dünyası olarak 11 Ayın Sultanı Ramazan ayını bir kez daha eda etmenin huzuru içerisindeyiz. Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayında, yapmış olduğunuz bütün ibadetleri Rabbim izzeti dergahında kabul ve makbul eylesin. Mübarek ramazan ayının kardeşlik ayı olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu anlayış içerisinde Osmanlı Turan Ocakları olarak, Türkiye genelinde yapmış olduğumuz Birlik, Dirlik, Beraberlik ve Kardeşlik organizasyonları ile halkımızın yanında olmaya çalıştık. Bayramdan sonra da aynı azimle, aynı şevkle ve aynı gayretle çalışmalarımızı devam ettireceğiz inşallah. Bizler silkelenip özümüze dönmeye çalıştığımız bu kutlu davada hergün çığ gibi büyümenin heyecanını yaşarken, aramıza bizden gibi görünüp aslında bizden olmayanların davamıza zarar vermelerine asla müsaade etmeyeceğiz. Bizim Teşkilat anlayışımız da “BEN” kesinlikle yoktur. Çünkü “İBLİS” ben dediği için cennetten kovulmuştur.!
Hacı Bektaşı Veli nin sözünü esas almamız lazım. “Dostumuzla beraber, yaralanır kanarız. Her nefes de aşk ile yaratanı anarız. Erenler meydanına, vahdet ile gir de gör, Kırk budaklı Şamdanda kırkımız bir yanarız.” Bu hislerle kenetlenerek KARDEŞLİĞİMİZE halel getirecek fitne ve şer odaklarının oyunlarına gelmeyelim. Belli ki bu teşkilatın çalışmaları, bizden olmayanları rahatsız etmiş. Onlar rahatsız oldu diye pes etmeyeceğiz. Tam aksine, dava şuuru ile işimize sımsıkı sarılacağız. Bu vesile ile mübarek Ramazan bayramını kutlar, tüm İslam alemini sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum. “

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa