SON DAKİKA

Haber Ekspress

ÖZDEMİR GALERİ

ÖZDEMİR GALERİ
Bu haber 25 Ağustos 2020 - 20:02 'de eklendi.

45 senedir tarım sektöründe yer alan Özdemir Galeri, müşterilerine birçok alanda hizmet veriyor. Merkezi Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde yer alan Özdemir Galeri, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

45 SENEDİR BU İŞİ YAPIYORUM”

Özdemir Galeri Firma Sahibi Sayın Adem Özdemir “Ben Adem Özdemir. 1951 doğumluyum. Kendim çiftçilik yapıyorum. Ayrıca 45 seneden beri traktör alım satımı yapıyorum. Kendi evimin altında kendi iş yerim bulunmakta. Kendi işimi çok seviyorum.” Diye konuştu.

“MÜŞTERİLER BİZDEN MEMNUN”

Sayın Adem Özdemir “Burada çiftçilere kolaylık sağlıyoruz. Zaten çevrem tanıdıklarla kurulu. Memnunuz kendi işimizden. Satışlardan da memnunuz. Müşteriler de bizden memnun. Çevremiz çok geniş olduğu için müşteri sıkıntımız yok.” Diye konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa