SON DAKİKA

Haber Ekspress

ÖZYURTLAR VE BAHAŞ HOLDİNG RAMAZAN’DA ESENYURT’LULARI UNUTMADI

ÖZYURTLAR VE BAHAŞ HOLDİNG RAMAZAN’DA ESENYURT’LULARI UNUTMADI
Bu haber 01 Mayıs 2022 - 14:54 'de eklendi.

 

Esenyurt’un köklü firmalarından olan Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt ve Bahaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Saim Bahadır Ramazan’da Esenyurt’luları unutmadı.

 

On bin’in üzerinden yardım kolisi dağıtıldı

 

İlçede bulunan ihtiyaç sahiplerine dağıtılması üzerine Siyasi Partilere, Mahalle Muhtarlarına, STK’lara, Kent Konseyi ve Kızılay aracılığıyla yardım kolilerini ulaştırdılar. Bir ailenin 1 ay içinde neye ihtiyacı varsa tamamının oluşan ziyafet kolilerini oluşturuldu. Yaklaşık olarak 10 bin’in üzerinde koli dağıtımında bulunan Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding’in dağıtılan yardımların içerisinde en iyi kumanya olarak ifade edildi.

 

Üstümüze düşeni yapmak istedik

Yapılan bu yardımlarla alakalı olarak görüşlerine başvurduğumuz Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt ve Bahaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Saim Bahadır, ‘Esasında biz yıllardır bu tarz yardımları yapıyoruz. Kendi bünyemizde farklı farklı şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Ancak bu yardımlarımızı yaparken daha hassas davranmayı ön gördük. Ülkenin ekonomik şartları ortada insanların alım gücü ne yazık ki daha da düştü. Bizde üstümüze düşeni yapmak istedik. Manevi duygularımızın yoğun olduğu Mübarek Ramazan ayında bir nebze olsun katkı sunmak istedik’ dedi.

 

‘Biz evimizde ne yiyorsak onlarda onu yesin’

Özyurt ve Bahadır Esenyurt’lularla birlikte büyüdüklerinin altını çizerek konuşmasını şöyle sürdürdü; ‘Biz kurum olarak Esenyurt’lularla birlikte büyüdük. Elbette ki buradaki ihtiyaç sahipleri bizim önceliğimizdir. Halka en kolay ulaşabilecek kurumlarla birlikte hareket etmenin doğru olduğu kanısındayız. Özellikle de bu konuda çok seçici davrandık. Herkesin evinde olması gereken ne varsa bunları da içinde olmasına özen gösterdik. Biz evimizde ne yiyorsak, onlarda onu yesin istedik. İlerleyen günlerde biz yine Esenyurt’lular için elimizden geleni yapmayı sürdüreceğiz. Çünkü onlar bizim kıymetlimiz’ Dedi.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa