SON DAKİKA

Haber Ekspress

“PLANIN YOK BÜTÇEN YOK” AŞ EVİNİ NASIL YAPACAKSIN !

“PLANIN YOK BÜTÇEN YOK”  AŞ EVİNİ NASIL YAPACAKSIN !
Bu haber 06 Haziran 2022 - 13:56 'de eklendi.

 

Esenyurt’ta adeta yılan hikayesine dönen Yıldız Camii inşaatında taraflardan karşılıklı açıklamalar devam ediyor. Esenyurt Kaymakamlığı Esenyurt Belediyesi’ni karşı karşıya getiren Yıldız Camii’nin altında kalan alanlar için Kaymakamlık geri adım atmış gibi görünse de, Esenyurt Belediyesi’nin kucağına ateşten topu göndermiş oldu. Şu ana kadar sürekli parasının olmadığından şikayet eden Bozkurt’un aş evi ve taziye evini nasıl yapacağı ise bilinmiyor.

Kaynak ayırmadan nasıl yapacaksın

Esenyurt Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada Yıldız Camii’nin altına, belediye tarafından yaptırılacak aş evi ve taziye evinin takipçisi olacakları belirtildi. 2022 planlamasında aş evi ve taziye evi için bir bütçenin belediye kayıtlarında yer almadığını belirten yazıda “Esenyurt Belediyesi’nin 2022 bütçesinde öngörülmemiş ve ödenek ayrılmamış olduğu bilinen aş ve taziye evinin sonuna kadar takipçisi olacağız. Böyle bir krizden Esenyurt’lu vatandaşlarımızın hayrına bir sonuç çıkmasını umut ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Alay eder gibi açıklama

Esenyurt Kaymakamlığı’nın açıklamasına alaycı ifadelerle cevap veren Esenyurt Belediyesi ise “Esenyurt Kaymakamlığımızın sosyal medya hesabından Yıldız Camii inşaatına ilişkin bir basın açıklaması yapılarak, hukuksuz kiralama girişiminden vazgeçildiği duyuruldu. En başından beri olması gereken kamusal hassasiyet ve refleksin geç de olsa gösterilerek kamu kurumlarını adeta karşı karşıya getiren bu çabadan vazgeçilmesi memnuniyet vericidir” diyerek aş ve taziye evinin en yakın zamanda açılacağını duyurdu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa