SON DAKİKA

Haber Ekspress

Porselen ve resim sanatının muhteşem buluşması Büyükçekmece’de gerçekleşti

Porselen ve resim sanatının muhteşem buluşması Büyükçekmece’de gerçekleşti
Bu haber 10 Nisan 2019 - 12:31 'de eklendi.

Büyükçekmece Belediyesi yeni hizmet döneminin ilk sergisini Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi.

Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi eğitmeni Meral Ezel, Nazan Göktaş, Yavuz Deniz ve öğrencilerinin hazırladığı ‘Porselen ve Resim Sergisi’ vatandaşların ilgi odağı oldu.

“Sizlerin sayesinde kültür ve sanat şehri olduk”

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü temsilen sergi açılışını Meclis Başkan Vekili Ahmet Şahin gerçekleştirdi. Şahin, “Buradaki her bir eser el emeği göz nuru. Eğitmenlerimiz ve öğrencilerimiz büyük emek vermişler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Büyükçekmece sizler sayesinde kültür ve sanat şehri oldu. Bizleri bu güzel eserlerle buluşturan halk akademisi eğitmenlerimizin ve öğrencilerinin emeğine sağlık” ifadesini kullandı.

Porselen ve Resim sergisi 13 Nisan Cumartesi gününe kadar Atatürk Kültür Merkezi İbrahim Çallı Sanat Galerisi’nde sergilenmeye devam edecek.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa