SON DAKİKA

Haber Ekspress

Poyraz müziğe resmen “koş”uyor

Poyraz müziğe resmen “koş”uyor
Bu haber 04 Mart 2021 - 2:01 'de eklendi.

Grand Müzik sektöre yeni yetenekler kazandırıyor…

Bestesi Ozan Yapıcı’ya ait, aranjesini Erman Mete’nin üstlendiği ve yönetmen koltuğunda Zanyar Oskan’ın oturduğu Poyraz’ın ilk şarkısı “Koş” müzik duayenlerinden tam not aldı. Poyraz’la ilgili birkaç cümle dile getiren yapımcı Hayrettin Güneş: “Aramızda çok yetenekli genç arkadaşlarımız var. Yeni kardeşlerimize fırsat verilmeli. Bu anlamda Grand Müzik önemli adımlar atıyor. Poyraz gibi sesine güvenliğimiz herkesin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Ayrıca Hayrettin Güneş ve Mehmet Güneş’in sahibi olduğu Grand Müzik, Murat Övüç, Doğuş, Mustafa Yılmaz gibi birçok ünlü ismi çatısı altında bulunduruyor. Sektörde bomba etkisi yaratan Grand Müzik’in yeni projeleri çok yakında hayata geçecek.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa