SON DAKİKA

Haber Ekspress

Rap müziğin sevilen isimlerinden Lewo ve Naci Berktaş son klipleri ile yine dikkatleri üzerine çekti!

Rap müziğin sevilen isimlerinden Lewo ve Naci Berktaş son klipleri ile yine dikkatleri üzerine çekti!
Bu haber 11 Mayıs 2021 - 0:15 'de eklendi.

Verilen tepkiye Lewo’dan yanıt gecikmedi…

Uzun yıllardır müzik piyasasını kasıp kavuran başarılı rap sanatçısı Lewo’nun, Naci Berktaş ile beraber yaptıkları sosyal içerikli “Eyvallah” isimli şarkıya çektikleri klibe sosyal medya üzerinden bazı kişilerden tepki geldi.

Mahallenin iki delikanlısının uyuşturucuya ve bir uyuşturucu satıcısına karşı verdikleri mücadeleyi anlatan klip, uzun yılların ve günümüzün büyük sorunu olan konuya değinilmesinin yaratmış olduğu rahatsızlık sebebiyle bazı kişilerden olumsuz eleştiriler aldı. Bunun yanı sıra olumlu söylemler de bi’hayli fazlaydı.

 “Uyuşturucuya hayır,” temalı klibin belli bir kesimden aldığı eleştiri ve tepkilere tanınmış rapçi Lewo, şu sözleri ile karşılık verdi: “Klipte torbacı avlamamız her ne kadar birilerinin zoruna gitse de, bu müziği haysiyetiyle icra etmeye devam edenler var ve hep de olacak. Daha fazla mesaj isteyen arkadaşlar ‘Bitti bu fasıl’ı da dinleyebilirler. Birileri kliplerinde içtikleri uyuşturucuları överken, birileri de o uyuşturucuyu satanları avlar, aramızdaki fark bu! Ülkenin çok daha önemli problemleri var, meziyet ve kafanızı biraz daha bu yönde yormanız sizi uzun vadede daha kalıcı yapar. Gerçek problemlere odaklanın ve helikopter olmaya özenmeyin. O helikopterler eninde sonunda düşüyor gençler. Temiz ve sağlıkla kalın…”

Altyapısı (Beat) Erhat Elban’a ait olan klibin, Mix Mastering’ini Yasin Şaşmaz ve Turgay Poyraz Yıkılmaz, Yönetmenliğini Mert Dan, Backstage/Fotoğraf çekimlerini Mahir Oktay Aydemir, Drone Operatörlüğünü Doğukan Koyuncuoğlu gerçekleştirdi. Klipte yer alan oyuncular ise Ali Atakan Şimşek, Mehmet Dan, Yusuf Diyarbakır ve Müjdat Zilif. Kemanda Gökhan Maraş ve Enstürman düzenlemede de Oğuz Kalfa’nın yer aldığı klip uzunca süre adından söz ettireceğe benziyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa