SON DAKİKA

Haber Ekspress

Sabıkalı Fabrikada 13 Yılda 6 Patlama! (Özel Haber)

Sabıkalı Fabrikada 13 Yılda 6 Patlama! (Özel Haber)
Bu haber 05 Temmuz 2020 - 17:39 'de eklendi.

Cenazeler Toprağa Verilirken Yemek Yediler!

 3 Temmuz Cuma günü saat 11.15 civarında, Sakarya’nın Hendek ilçesinde Büyük Coşkunlar Havai Fişek Fabrikası’nda bir patlama meydana geldi. 15 dönümlük arazi üzerine kurulu fabrikada meydana gelen patlamalar 50 kilometre uzaklıktan, kentin merkezinden ve Düzce’den dahi hissedildi.

Patlamalar esnasında içeride 186 işçi bulunduğu bildirildi. UMKE, AFAD, polis, jandarma, sağlık ve itfaiye ekiplerinin yürüttüğü çalışmalarla 114 yaralıya müdahale edildi ve hayatını kaybeden 6 kişinin cesetlerine ulaşıldı. Patlamanın üçüncü gününde hala kayıp olan 1 kişi için arama çalışmaları devam ediyor.

Fabrikada Yaşanan Patlama İlk Değil! Sizler İçin Derledik…

1 Eylül 2007’de Coşkunlar Havai Fişek Fabrikası’nda barut üretiminde kullanılmak üzere kömür öğütülen bölümde kıvılcımdan kaynaklanan patlamada 1 işçi yaralandı.

21 Mayıs 2009’da Coşkunlar Havai Fişek Fabrikası’nda maytap imalathanesi bölümünde meydana gelen patlamada 3 işçi yaralandı.

17 Ağustos 2009’da Coşkunlar Havai Fişek Fabrikası’nda Ramazan topları için patlayıcı üretilen laboratuvar bölümünde meydana gelen patlamada fabrikadaki binalardan biri yıkıldı, bir diğerinde ise büyük hasar oluştu. Patlamada 1 işçi hayatını kaybederken 33 işçi yaralandı.

29 Eylül 2009’da Coşkunlar Havai Fişek Fabrikası’nda maytap fitillerinin kurumadan kesilmesi sebebiyle meydana gelen patlamada 1 işçi öldü, 1 işçi yaralandı.

11 Şubat 2011’de Büyük Coşkunlar Havai Fişek Fabrikası’nda kız kaçıran imalatının yapıldığı bölümde patlama oldu. 1 kişinin hayatını kaybettiği patlamada 14 kişi yaralandı.

3 Temmuz 2020’de Büyük Coşkunlar Havai Fişek Fabrikası’nda meydana gelen patlamada 6 kişi öldü, 114 kişi yaralandı ve 1 kişi kayıp.

Ayrıca fabrikanın her patlama sonrasında isim değişikliği yaparak faaliyete devam etmesi de dikkat çekti. CoşkunlarBüyük CoşkunlarVenüs Coşkunlar… En son fabrika Niğde ve Sivas’a taşınmış ve adı Yertaş Patlayıcı Maddeler olmuştu.

MÜSİAD Ölümleri Görmezden Geldi, Coşkun’a Sahip Çıktı!

MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı ve MÜSİAD üyeleri Yaşar Coşkun’a ‘moral vermek için’ birlikte yemek yediler. Sosyal medyada paylaştıkları ‘moral yemeği’ fotoğrafı ise gelen tepkilerden sonra silindi.

Haber : Tuana Tosun

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa