SON DAKİKA

Haber Ekspress

SAİT ÜSTÜNDAĞ DOSTLARINI İFTARDA AĞIRLADI

Üstündağ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sait Üstündağ her yıl geleneksel hale getirdiği iftar programında dostlarını ağırladı.

SAİT ÜSTÜNDAĞ DOSTLARINI İFTARDA AĞIRLADI
Bu haber 08 Nisan 2024 - 16:10 'de eklendi.

Hayırsever iş insanı Sait Üstündağ’ın düzenlediği iftar programına; İstanbul Ardahan Kültür Evi Başkanı Efrail Çifçi ve yönetimi, Kars Kültür Evi Başkanı Ferhat Ulucutsoy ve yönetimi, Digor Dernek Başkanı Erol Öğedik, Saadetdere Mahalle Muhtarı Yavuz Zilek, Demokrat Parti Esenyurt İlçe Başkanı Ali Atmaca, AK Parti Esenyurt meclis grupbaşkanvekili Togay Çoban, siyasetciler, kanaat önderleri ve iş insanları katılım sağladı.

“BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN”

Açılan oruçlar sonrasında ev sahibi Sait Üstündağ kısa bir konuşma yaparak; “Bu mübârek ayda, bugün siz değerli dostlarımızla, aynı sofrada buluşup birlikte oruç açtığımız için Allah’a şükürler olsun. İnşallah birlik beraberliğimiz her daim devam eder. Şimdiden Ramazan Bayramızını kutluyorum” dedi.

Daha sonra sırasıyla iftara katılan misafirler söz alarak Sait Üstündağ’a teşekkür ettiler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa