SON DAKİKA

Haber Ekspress

SAİT ÜSTÜNDAĞ GELENEĞİNİ BOZMADI

Üstündağ İnşaat yönetim kurulu başkanı iş insanı Sait Üstündağ, her yıl gerçekleştirdiği kaz yemeğinde bu yılda dostlarını ağırladı.

SAİT ÜSTÜNDAĞ GELENEĞİNİ BOZMADI
Bu haber 03 Aralık 2023 - 22:48 'de eklendi.

Aynı zamanda İstanbul Ardahan Kültür Evi Başkan Yardımcısı, KAISİAD (Kars-Ardahan-Iğdır Sanayici ve İş adamları Derneği) başkanvekili olan Sait Üstündağ, yaptığı destek ve yardımlarla bölgede hayırsever iş insani olarak da bilinmektedir.

BÖLGENİN ÖNEMLİ ISİMLERİ KATILDI

İş insani Sait Üstündağ tarafından Elit Davet Toplantı salonunda düzenlenen Kaz yemeği programına, Esenyurt İl Dernekler Birliği Başkanı Orhan Onur ve yönetimi, Esenyurt Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Kuzgun ve yönetimi, Esenyurt Kent Konseyi Başkanı M.Hanifi Kaya, KAISİAD Başkanı Orhan Gökçe ve yönnetimi, İstanbul Ardahan Kültür Evi Başkanı Efrail Çifçi ve yönetimi, Ordu Dernekler Federasyonu Başkanı Mustafa Gevrek ve yönetimi, Karadeniz Dernekler Federasyon Yönetimi, Samsun Dernekler Federasyon Yönetimi, Roman Dernekler Federasyonu, İl dernek başkanları ve federasyon başkanları, mahalle muhtarları, sanayici ve iş insanları ile basın mensupları da katılım sağladı.

SİYASİ İSİMLER BİR ARADA OTURDU

Düzenlenen programa AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Harun Özer ve yönetimi, AK Parti Esenyurt Kadın Kolları Başkanı Av. Harika Yıldırım Öztürk, Esenyurt Belediyesi Başkan Yardımcısı Selçuk Günerhan, Esenyurt Belediye Meclis üyesi ve AK Parti Belediye Başkan Aday adayı Togay Çoban, meclis üyesi Duygu Koç Şimdi, meclis üyesi Semih Makaracı, AK Parti Esenyurt Belediye Başkan aday adayı Abdurrahman Ada, AK Parti Esenyurt Belediye Başkan aday adayı Aytaç Aydın, CHP Esenyurt Belediye Başkan aday adayı Abdulhadi Akmugan ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.

SUNUMU AYHAN AYDEMİR YAPTI

Toplantının moderatörlüğünü ve sunumunu iş insani ve mali müşavir Ayhan Aydemir yaptı. Aydemir, ”Bugün bölgemizin hayırsever iş insanı sayın Sait Üstündağ tarafından her zaman dostları ile bir araya gelerek, Kars-Ardahan-Iğdır bölgemizin vazgeçilmezi olan Kaz yemeğinde bir araya geldik. Umarım bu dostluk toplantıları hayırlara vesile olur” dedi.

ÜSTÜNDAĞ, “BİRLİK, BERABERLİK VE KARDEŞLİK OLSUN”

Programın ev sahibi İş insanı Sait Üstündağ yaptığı konuşmasında, ” Bugün yine her kesim den dostlarımızla, her yıl böyle bir araya gelerek aynı sofrada buluştuk. Hiçbir siyasi duruş yada görüş ayırmaksızın, seçim sürecinde olmamıza rağmen şahsım olarak herhangi bir siyasi refleks göstermeksizin bu yemeği organize ettik. Çünkü bölgemizde her siyasi görüşten dostlarımız var. Bende birçok sivil toplum kuruluşunda görev almam hasebiyle, dernek başkanlarımız, Stk temsilcilerimiz,  muhtarlarımız ve iş insanlarımız ile zaman zaman bir araya geliyoruz. Bugün bu toplantımızda çok değerli siyasetçi dostlarımızda var. Bu buluşmalarımız, dostlarımız ile bir araya gelmelerimiz devam edecektir. İnşallah bugün ki birlikteliğimiz, birlik beraberlik ve kardeşlik duruşumuz için hayırlar getirir. Davetimize bizi kırmayarak katılan tüm konuklarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Sait Üstündağ’ın konuşması ardından, sırasıyla söz alan tüm konuşmacılar Üstündağ’a teşekkür ederek, birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa