SON DAKİKA

Haber Ekspress

Şamil Ayrım’dan basına destek: Abone ve ilan yasakları kaldırılmalı

Şamil Ayrım’dan basına destek: Abone ve ilan yasakları kaldırılmalı
Bu haber 05 Ekim 2021 - 15:58 'de eklendi.

AK Parti Milletvekili Şamil Ayrım, kamu kurumlarına getirilen abone ve ilan yasaklarının kaldırılması için gerekli girişimlerde bulunacağını söyledi.

AK Parti Milletvekili Şamil Ayrım, İGD Başkanı Mehmet Mert ile yaptığı görüşmede, “Zor şartlar altında önemli bir görev ifa ediyorsunuz” dedi. Mehmet Mert ise 30 Haziran tarihinde yayınlanan “tasarruf tedbirleri” konulu Cumhurbaşkanlığı genelgesini gündeme getirerek, “Genelge kapsamında kamu kurumlarının gazete abonelikleri ve ilan verme yetkileri elinden alındı. Bu durum zaten zor durumda olan yerel basını zor durumda bıraktı. Bu genelgenin yeniden gözden geçirilmesi gerekiyor” açıklamasında bulundu. Mehmet Mert’in talebini gerekli yerlere ileteceğini belirten Milletvekili Şamil Ayrım, “Tasarruf iyi ama mağduriyet yaratmamalı. Demek ki gözden kaçmış. Yetkili kişilerle görüşeceğim” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa