SON DAKİKA

Haber Ekspress

SAMSUNLULAR HAMİT ÖNCÜ’YÜ COŞKUYLA KARŞILADI

AK Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Hamit Öncü, Samsunlu meclis üyesi adayları Recep Gökmen ve Sezayi Güntav’ın düzenlediği organizasyonda coşkuyla ve sloganlarla karşılandı. Gösterdikleri ilgi dolayısıyla Samsunlulara teşekkür eden Başkan Adayı Hamit Öncü, her zaman diyaloglarının aynı sıcaklıkta devam edeceğini söyledi.

SAMSUNLULAR HAMİT ÖNCÜ’YÜ COŞKUYLA KARŞILADI
Bu haber 12 Mart 2024 - 0:17 'de eklendi.

AK Parti İlçe yöneticisi ve belediye meclis üyesi adayı Recep Gökmen ile meclis üyesi adayı Sezai Güntav’ın organize ettikleri programa Samsun federasyonları, dernek başkanları, mahalle muhtarları ve çok sayıda Samsunlu vatandaş katılım sağladı.

SAMSUNLULARDAN TAM DESTEK

Belediye meclis üyesi adayları Recep Gökmen ve Sezayi Güntav ise yaptıkları açıklamada seçimin önemine dikkat çekti. Samsunlu hemşerilerinden başkan adayları Hamit Öncü’ye destek vermelerini isteyen Gökmen ve Güntav Samsunluların bu ülkenin temel taşı olduğunu ve farklı düşünceler ve planlar için Esentyurt’ta gelenlere geçit verilmeyeceğini belirtti.
Samsunlular olarak her daim AK Parti’nin arkasında durduklarını ve bundan sonrada bu duruşu göstermeye devam edeceklerini belirten her iki aday derneklere ve federasyonlara da mesaj vererek Hamit Öncü’ye destek vermelerini rica ettiler.

GÖKMEN “GEREKİRSE TAŞIN ALTINA VÜCUDUMUZU KOYARIZ”

Güzelyurt Nene Hatun Kültür Merkezinde düzenlenen programda ev sahibi olan meclis üyesi adayı Recep Gökmen, “Samsunlular vatanını, milletini, ükesini seven ve koruyan bir toplumdur. AK Parti teşkilatında 3 yıldır yönetim de görev alarak, bu kutlu davaya hizmet ediyorum. Samsunlu hemşerilerimiz ile beraber yeni bir başlangıcı bugün inşallah buradan atıyoruz. Esenyurt’un geleceği için taşın altına sadece elimizi koymak yeterli değil. Gerekirse o taşın altına vücudumuzu koyarız. Bizler heh birlikte omuz omuza çalışarak 31 Mart akşamı Hamit Öncü başkanım ve Murat Kurum başkanımızı belediye başkanı yaparak, bu gücümüzü sandıklarda göstereceğiz. AK Parti şahısların değil bir davanın, bir ülkünün, ülkeye ve millete hizmet uğruna adanmışlığın partisidir” dedi.

Meclis üyeleri, dernek yöneticileri ve Samsunlu vatandaşlar tarafından coşkuyla ve sloganlarla karşılanan Başkan Adayı Hamit Öncü, sıcak ve samimi karşılama için meclis üyesi adaylarına ve aday adayları ile dernek başkanı ve yönetimine teşekkür etti.

HAMİT ÖNCÜ, “31 MART GECESİ FİNAL COŞKUSU GİBİ GÖRDÜM”

Samsunlular her zaman kendisine yakın gördüğünü ifade eden Hamit Öncü, her zaman kendilerine kapıları sonuna kadar açan ve sıcak bir şekilde karşılayan Samsunlulara teşekkür etti.
Planladığı projeleri anlatan Hamit Öncü vatandaşların taleplerini de dinledi. Esenyurt’u ortak akılla yönetmek için derneklerle istişarelere önem verdiklerini belirten Başkan Adayı Hamit Öncü, “ Bugün bu coşkulu kalabalık ve karşılamayı görünce 31 Mart son final tablosu gibi gördüm. Samsunlular her zaman bizlerle birlikte olmuştur. İnşallah bugünkü coşkunuzu sizlerle birlikte 31 Mart geceleri yaşyacağız. Esenyurt’umuz da toplumun her kesimini dinleyerek ortak bir noktada buluşuyoruz. Projelerimizi hazırlarken yaptığımız istişareleri ve gelen talepleri dikkate alıyoruz. Siyaseti vatandaşlarımıza hizmet etmek için yapıyoruz. Bu nedenle sizlerden gelen talepleri dikkate alarak çalışıyoruz. Esenyurt için her alanda projemiz var. Halkımızın yaşamını kolaylaştıracak ne hizmet projesi varsa hepsini düşündük. Allah kısmet eder seçilirsek bunların hepsini bir bir hayata geçirip, Esenyurtlu hemşerilerimin hizmetine açacağız” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa