SON DAKİKA

Haber Ekspress

Sanatçı Akademisyen Gülşah Tanrıöver’den Kırmızı Tepki

Sanatçı Akademisyen Gülşah Tanrıöver’den Kırmızı Tepki
Bu haber 17 Eylül 2020 - 21:26 'de eklendi.

Duygusal Paylaşım

Geçtiğimiz günlerde yayınlamış olduğu ”Mutluluk” şarkısıyla dikkatleri hızla üzerine çekmeye devam eden sanatçı akademisyen ”Gülşah Tanrıöver” pandemi sürecinde müziğin ve müzisyenin geçirdiği zor dönemlere sosyal medyasında kırmızı tepki gösterdi. Başarılı sanatçı ”Gülşah Tanrıöver”; müzik sektörünün sekteye uğrayan süreciyle ilgili duygularını şu sözlerle dile getirdi; ”Müzikle iyileşen, can bulan, hayatta kalan ve yenilenen bir müzisyen olarak kendim için ve bu sektöre hizmet veren tüm meslektaşlarım için çok endişeleniyorum. Müzik bir hobi ya da sadece bir eğlence aracı değildir.

Müzik; sektöre emek verenlerin geçim kaynağı, ekmek kapısıdır, olmazsa olmazıdır, olmazsa yok oluşlarıdır. Müzik susmasın ki ruhumuzdaki melodiler yok olmasın, müzik mesafeyi sevmez. Müziğin tüm dünyadaki birleştirici gücüne çok güveniyorum, iyileştirdiğine tanık oluyorum ve bu mucizevi gücün her koşulda tüm sağlık kurallarına uyularak devam etmesini ve yok olmamasını diliyorum.” Uzun süredir MS hastalığı ile mücadele eden ”Gülşah Tanrıöver” pandemi sürecinde hız kesmeden üretmeye devam edeceğini ve müziğin hayattaki en değerli tebessüm kaynağı olduğunu dile getirerek müzik her coğrafyada her mevsimde hiç susmasın diyerek takipçilerini duygulandırdı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa