SON DAKİKA

Haber Ekspress

SANATÇI FATİH TEKİN, KERMESİ ZİYARET ETTİ

Hayvanseverliği ile tanınan sanatçı Fatih Tekin, Osman Tezemir başkanlığında başarılı projelere imza atan Beylikdüzü Komşuları Platformu tarafından Semerkand Line AVM’de düzenlenen kermesi ziyaret etti.

SANATÇI FATİH TEKİN, KERMESİ ZİYARET ETTİ
Bu haber 07 Mart 2021 - 9:51 'de eklendi.

Beylikdüzü Komşuları Platformu’nun başarılı çalışmalarını bu kez de platformun güler yüzlü yöneticilerinden Nur Hayat Ardıç ile konuştuk. 

“KOMŞUN AİLENDİR”

Haber Ekspress: Beylikdüzü Komşuları Platformu ne amaçla kuruldu?

Nur Hayat Ardıç: Öncelikle Beylikdüzü Komşuları Platformu sosyal medyada bir grup olmanın ötesinde, annelerimizin döneminde kalmış olan; “Komşun ailendir” eksiğini görmek ve gidermek vicdani borçtur mantığıyla yola çıkmış bir topluluktur. Hepimizin eskiye özlemi aslında hep buradan başlar. İlişkiler sıcak, samimi ve gerçek. Zamanın, çağın zorlukları, güçlükleri her gün büyüyüp gelişiyor olmasına rağmen, insanlığın vicdan ve merhamet duygusunun yerini çıkar ve menfaatlerin almasına dur demek istiyoruz bu platformda. Tüm yönetim ekibi olarak gönüllü ve keyifle yapıyoruz bunu. Platform üyeleri de aynı samimiyetle gelince, tadı doyumsuz bir yer oldu bu platform.

“PLATFORMUMUZDA SİYASET KONUŞULMUYOR” 

Haber Ekspress: Gerçekleştirmekte olduğunuz kermese yoğun ilgi oluyor. Bunu neye bağlıyorsunuz?

Nur Hayat Ardıç: Kimin ne eksiği varsa bu platform sayesinde gündeme gelip eksikleri gideriyoruz. Komşularımız da bize destek veriyor. Bu kermes hem ihtiyaç sahipleri için hem de pandemi süresince evde bunalmış, sıkılmış komşularımızı az da olsa gülümsetti. Bir yandan mutfak masraflarını çıkarıyor, diğer yandan bir sosyal yardım platformunda olmanın huzurunu yaşıyorlar. Platformumuzda siyaset konuşulmadığı için her kesimden ilgi görüyoruz.

“FATİH TEKİN, GÖNLÜ GÜZEL BİR İNSAN” 

Haber Ekspress: Hayvanseverliği ile tanınan sanatçı Fatih Tekin de kermesi ziyaret edenler arasındaydı. Kim ulaştı kendisine?

Nur Hayat Ardıç: Siyasetçi, sanatçı, ev kadını veya çalışan insanları aynı amaç ve aynı yol üzerinde bir araya getiriyor. Katılım biraz daha artsa ve sesimiz biraz daha çıksa, diğer semtlere de ulaşsa. Her semtin bir platformu olsa keşke. Dünyanın, gönlü güzel insanlara ihtiyacı var. Fatih Tekin de o gönlü güzel insanlardan biri. Kendisini sosyal medyadan takip ediyordum. Kendisine platformu anlattım ve davet ettim. İlk duyduğu an aramızda olmayı kabul etti. İnsanın ruhu, özü ve mayası güzelse, geldiği ve vardığı yer onu değiştiremiyor. Bu düşüncem Fatih Bey’de yeniden tescillendi, aramızda olması mutlu etti hepimizi. Kendisine çok teşekkür ediyorum.

#birliktegüzeliz 

Haber Ekspress: Biz de hem sizleri hem de Fatih Tekin’i tebrik ediyoruz. Son olarak ne söylemek istersiniz?

Nur Hayat Ardıç: Gazetenizde bizlere yer verdiğiniz için çok teşekkür ediyor, sloganımızla sözlerime sonlandırıyorum; #birliktegüzeliz

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa