SON DAKİKA

Haber Ekspress

SARGIN: “İMAMOĞLU İSTANBUL’U YAKMAYA GELİYOR”

SARGIN: “İMAMOĞLU İSTANBUL’U YAKMAYA GELİYOR”
Bu haber 27 Mayıs 2019 - 22:02 'de eklendi.

Beylikdüzü’nün AK Parti İlçe Başkanı Dilaver Sargın, katıldığı bir iftar programında, Ekrem İmamoğlu için akla hayale sığmayacak ifadeler kullandı. İmamoğlu’nun bir kukla olduğunu öne süren İlçe Başkanı Sargın, PKK’nın İstanbul’u İmamoğlu yönetiminde ele geçireceğini ve bunun sözünü İmamoğlu’dan aldığı iddiasında bulundu. İstanbul’daki tansiyonu yükseltecek açıklamalara yer veren İlçe Başkanı Sargın’ın iddiasına göre, PKK, İmamoğlu’dan İstanbul Belediyesi’nin İspark, Güvenlik A.ş ve İSKİ bölümlerini istedi. İlçe Başkanı Sargın, PKK’nın bu bölümleri istemesinin altında ise İstanbul’u yakmak, yıkmak amacında olmalarından kaynaklandığını öne sürdü.

“İSTANBUL’UN KALESİNİ DÜŞÜRMEK İSTİYORLAR”


Sargın, konuşmasına şu sözlerle başladı; ‘Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığında birleşen CHP- İYİ Parti- Fetosu, Pkksı sadece Recep Tayyip Erdoğan karşısında bir savaş veriyorlar. İstanbul kaledir ve İstanbul kalesini düşürmek istiyorlar’
Sargın, seçimlerin bir savaş olduğunu savunurken, bu tezini ise akıl almaz iddialarla anlattı. Sargın, Ekrem İmamoğlu’nun PKK ile ilişkileri olduğu imasında bulunarak, İmamoğlu cephesinin amacının İstanbul’u yönetmek için değil yakıp-yıkmak için istediklerini ifade etti.

“İMAMOĞLU KUKLADIR”

İşte Sargın’ın akıllara durgunluk veren sözleri; ‘Sizden ricam sandığa giderken gezi olaylarını hatırlayın. Gezi olaylarında, şu an ki CHP adayı en büyük desteği veren kişidir. Şu anda ki il başkanlarının foksiyonlarını biliyorsunuz. O gün İstanbul’u yakıp yıkanlar şu anda İstanbul’a talip oluyorlar. Arkadaşlar oyun büyük. Bu mesele Ekrem İmamoğlu meselesi değil. Tabiri caizse İmamoğlu bir kukladır. Mazbata verildiğinde asla İstanbul’u yönetemeyecekler. HDP diyor ki “Ben İstanbul Belediyesi’nin iştiraklerinden İSKİ’yi istiyorum” diyor. “Güvenlik A.Ş’yi , İSPARK’ı istiyorum” diyor. İSPARK’ı niçin istiyor? Ne kadar PKK militanı varsa sokaklara.. Bir gece bir aracı havaya uçurabilirler. Güvenlik A.Ş’yi niçin istiyor? 10 bin tane silahlı güvenlik personeli var. Yarın bir gün Gezi benzeri olaylar olduğunda askerimiz ve polisimizle onları çatıştıracaklar. Arkadaşlar bunlar hayal mahsülü değil. Bunların hepsinin sözü verilmiş. İstanbul’un yakıp yıkıldığını düşünün. İSKİ’yi istiyorlar, İstanbul’u yakacalar, söndüremeyeceğiz. Bu ilçeyi kaosa sürüklemek istiyorlar. Bu yüzden bu seçim çok önemli bir seçim. Algı yapıyorlar, oyları çalınan Binali Yıldırım’dır’

AK Parti İlçe Başkanı Dilaver Sargın’ın bu sözlerinden sonra ise CHP cephesinin nasıl bir tepki vereceği merak edilirken, diğer yandan İstanbul’da uzlaştırıcı bir dille hareket edeceklerinin kararını veren Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Binali Yıldırım’ında toplumun nabzını yüksekten bu açıklamalara ne diyeceği merak ediliyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa