SON DAKİKA

Haber Ekspress

Schwarzenegger’den koronavirüsle mücadeleye 1 milyon dolar bağışladı!

Schwarzenegger’den koronavirüsle mücadeleye 1 milyon dolar bağışladı!
Bu haber 06 Nisan 2020 - 1:47 'de eklendi.

ABD’li ünlü aktör ve eski Kaliforniya Valisi Arnold Schwarzenegger (72), koronavirüsle (Covid-19) mücadele kapsamında başlatılan kampanyaya 1 milyon dolar bağış yaptı.

ABD’li ünlü aktör ve eski Kaliforniya Valisi Anold Schwarzenegger, koronavirüsle ön cephede mücadele eden sağlık çalışanlarına tıbbi ekipman bağışı için Frontline Responders Fund adı altında başlatılan bağış kampanyasına 1 milyon dolar bağışta bulundu. Ünlü aktör, bağışını sosyal medya hesabından duyurarak, hayranlarına da bağış yapmaları konusunda çağrıda bulundu.

LOS ANGELES SOKAKLARINDA MOTOSİKLETLE GEZDİ

Öte yandan, Schwarzenegger’in deri ceketiyle Terminatör serisindeki imajına benzer bir görüntüyle Los Angeles’in Brentwood bölgesinde motosiklet sürdüğü görüldü.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa