SON DAKİKA

Haber Ekspress

SEÇİMLE İLGİLİ BİR PROBLEMİMİZ YOK

SEÇİMLE İLGİLİ BİR PROBLEMİMİZ YOK
Bu haber 20 Mart 2019 - 15:57 'de eklendi.

Sarıyer Belediye Başkanı ve başkan adayı Şükrü Genç, yerel seçim çalışmaları kapsamında temaslarına devam ediyor. Mahallelerde yaptığı esnaf gezileri sonrası konuşan Başkan Genç, “Seçimle ilgili bir problemimiz yok. Büyükşehir ile Sarıyer ilçe birlikteliğinin çok daha fazla önem arz ettiğini söylüyoruz” dedi.

Yerel seçimler kapsamında vatandaşın sorununu yerinde dinlemek ve çözüme kavuşturmak isteyen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Bağlar Mahallesi’nde yaptığı esnaf gezisinde vatandaşlar tarafından sevgiyle karşılandı. Başkan Genç, yaptıkları gezilerin seçim için değil yeni dönemin programını çıkarmak için olduğunu söyledi.

 “ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEMİN PROGRAMINI VATANDAŞLA BİRLİKTE YAPIYORUZ”

Yapılan gezilerin ‘Merhaba biz geldik. Hadi seçimde bize oy verin’ anlamına gelmediğini ve yeni dönemde çizilecek yolu belirlemek için yapıldığını ifade eden Sarıyer Belediye Başkanı ve başkan adayı Şükrü Genç, “Bizim gezilerimiz istediğimden çok daha iyi bir şekilde yürüyor. Çünkü biz bir dahaki döneme program yapabilmek ve de projeler oluşturmak anlamında mahallelerin isteklerini de alıyoruz vatandaştan. Önümüzdeki dönemin programını vatandaşla birlikte yapıyoruz. Yani sadece ‘Merhaba biz geldik. Hadi seçimde bize oy verin’ gibi bir gezi olmuyor. Her şeyi konuşuyoruz. Ama en fazla konuştuğumuz şey de çocuklar. Çocukların yarınları için çok önemli şeyler var. Sarıyer’in en sıkıntılı olan şeyi Sarıyer Belediyesine ait arazi fukaralığı. Bunlar olsa taleplerin karşılanması açısından çok önemli işler olabilir. Bunu da bir şekilde oluşturmaya çalışıyoruz” dedi.

“SEÇİMLE İLGİLİ BİR PROBLEMİMİZ YOK”

31 Mart Yerel Seçimleriyle ilgili de konuşan Başkan Şükrü Genç, “Seçimle ilgili bir problemimiz yok. Yani burada dediğim gibi alanda 10 yıldır kampanya gibi çalışıyoruz. Ama özellikle Büyükşehir ile Sarıyer ilçe birlikteliğinin çok daha fazla önem arz ettiğini söylüyoruz. Böyle bir avantajı elde ettiğimizde gerçekten her türlü olanağı sokaktan yana, halktan yana kullanmak için bir birliktelik gerekli” diye konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa