SON DAKİKA

Haber Ekspress

Sedat Peker’in rüşvet iddialarında bahsettiği Mine Tozlu Sineren’den peş peşe paylaşımlar geldi!

Sedat Peker’in ‘Saray’a uzanan rüşvet ağı’ iddiasında ismi geçen kişilerden iş kadını Mine Tozlu Sineren dikkat çeken paylaşımlarda bulundu…

Sedat Peker’in rüşvet iddialarında bahsettiği Mine Tozlu Sineren’den peş peşe paylaşımlar geldi!
Bu haber 08 Eylül 2022 - 18:48 'de eklendi.

Marka Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mine Tozlu Sineren, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda şunları söyledi:

“KİMSEYE NE HİSSE SATTIM NE DE SATILMASINA VESİLE OLDUM”

“Bu zaman kadar kendi şirketimdeki yatırımcılarım ve diğer küçük yatırımcıları için  elimden geleni yaptım. Bir şirket  patronu olarak kimseye ne hisse sattım ne de satılmasına vesile oldum. Tek söylediğim hissenize sahip çıkın, günlük yatırım yapmayın, algılılara kapılmayın oldu”

“BORSA PATRONU OLSAYDIM…”

“Asla hissede olmadım hisse düşürmedim, yükseltmedim de. Son tahsisli başvurusu yaptığımda hisse 5 liraydı. Borsa patronu olsaydım tahsisliyi hisseye müdahale ederek 1 liraya düşürürdüm. Benim anlamadığım herkes hür ve kendi iradesiyle yatırım yapıyor! Ya kendi aklıyla ya da birisinin yönlendirmesiyle. Ya kazanıyor ya da kaybediyor. Kaybedince neden sizi alın demeyen birisini suçluyorsunuz!”

“SİZİN ZEKANIZ YOK”

“Sizin zekanız aklınız yok ku! sizleri takip etmek için kendi adımla burada değildim. Tespitler yapmak için. Yapmak istediğim tespitler yapıp omlarında savcılık şikayetlerini yaptım. Hisse satanlar, grup kuranlar ve bunlara inanıp güvenip yatırım yapıp sonra bana hakaret edenler

Şunu görüyorum ki küçük yatırımcılarımız akıllanmaz! Bu kadar çıktım anlatttım! Hissede yokum diye! 16 milyon lotum olduğunu iddia eden arkadaş. Akıl sağlığın yerinde değil herhalde! Genel kurulda olacak yatırımcılarımızdan bahsettim. 16 milyon hissemizle oradayız dedim”

“SIRA SİZLERE DE GELECEK”

“Diğer kendisine markamağduru diyecek kadar zavallı hemcinsin! Sen benim kılık kıyafetimle ilgilen. Ne kadar zevksiz giyindiğimden. Zeka seviyen kılık kıyafete göre yatırım yapacak kapasitede olsa mağdur olmazdın! Ben buradayım! Sonuna kadar da burada olacağım! Sıra sizlerde gelecek! Ben sise buradan bir teklifte bulunuyorum yalnız kurt yalnız kalma, markamağduru sende öyle! Eşele tutuşup genel kurulumuza şöyle aslanlar gibi gelin! Endamınızı görelim. Ha gelemeyecekseniz merak etmeyin benim sizi bulmama az kaldı!”

“HERKESİN ÖNÜNDE SİZE HESAP SORACAĞIM”

“Ben zaten medyanın önünde herkesin önü de size nunun hesabını soracağım! Diğerler gibi sizi de reZil edeceğim! Siz küçük yatırımcı falan değilsiniz! Sizin küçük olan beyniniz! Sizi buradan etiketleyerekte mutlu etmeyeceğim. Öyle bir paylaşacağım ki siz bile şaşıracaksınız! Beni bilen bilir! Bilmeyende kendisi bilir!!!!! Gündemle ilgili neden borsa ile ilgili gazetelerde tek bir haber yok! Gündemden haberiniz mi yok! Hisse satmaya, halka açılmaya çalışan Şirket patronlarının hisselerini satın alacak küçük yatırımcıyı kaçırmamak için mi?”

“SİZ GAZETECİ DEĞİL MANİPÜLASYONCUSUNUZ”

“Reklam için parasını, hisse satmak için komisyonunu aldığınız patronların paralarıyla  ayaktasınız çünkü! Siz gazeteci falan değilsiniz ! Siz manipülasyoncu,gazeteci kimliğinin  altında küçük yatırımcıyı dolandıran tahtacılarsınız! Sizin yüzünüzden küçük yatırımcılar mağdur! Spk bana ceza verdiğinde  çarşaf çarşaf haber yaptınız. İtiraz ettiğim mahkeme kararıyla onaylanmayan cezayı sanki kesinmiş gibi haber yaptınız! Şimdi neden tek bir haberiniz yok! Neden korkuyorsunuz! Neden olup biteni yazmıyorsunuz”

“KİMDEN KORKUYORSUNUZ?”

“Borsacı gazetecileri kimden korkuyorsunuz! SPK’dan mı? Borsa patronlarından mı! Rüşvet verip sizinle hareket eden aracı kurumlardan mı? Size inanan küçük yatırımcıların gazabından mı!!!! Önler kendilerini biliyor! biraz delikanlı olsanız ama nerede sizde o yürek!”

NOT: Paylaşımlar olduğu gibi kopyalanmıştır, yazım hataları paylaşımı yapan kişiye aittir.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa