SON DAKİKA

Haber Ekspress

SEDAT PEKER KORONA’YA YAKALANMIŞ!

SEDAT PEKER KORONA’YA YAKALANMIŞ!
Bu haber 22 Temmuz 2021 - 15:24 'de eklendi.

Pakar: Benim hastalığım biraz ağır geçiyor

Yaptığı açıklamalarla son dönemlere damga vuran Organize suç örgütü Lideri Sedat Peker 6 gün sonra ortaya çıktı.
Peker korona virüse yakalandığını ve hastalığının ağır geçtiğini ifade etti.
Peker şunları yazdı:
1-Kıymetli dostlarım, öncelikle hepinizin mübarek Kurban Bayramı’nı kutlarım. Bu kutsal günlerin Yüce Milletimize, tüm İslam alemine, ayrıca da dünyada yaşayan tüm iyi insanlara esenlikler ve mutluluklar getirmesini Yüce ALLAH’tan dilerim.
2-Bulunduğum ülkede covid vakalarının çok az olduğu bilinmekte. Benim şansıma evdeki 3 görevli yardımcı bayan, 2 güvenlik görevlisi arkadaş, Türkiye’den beri yanımda olan bir yol arkadaşım, oğullarım Celalhan ve Boğaçhan,sevgili eşim, küçük kızım Mila ve ben corona virüse yakalandık.
3-Benim hastalığım biraz ağır geçiyor, akciğerimde küçük bir bölgeye de nüfuz etmiş ancak Yüce ALLAH’ın izniyle bize bir şey olmaz. Biz ne savaşlar gördük, bunlar bize olsa olsa tatbikat olur. Sizlerin duası ve Yüce ALLAH’ın yardımı bizimle olduktan sonra hiçbir şey olmaz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa