01:10 - Samsun’da gece yarısı 4 büyüklüğünde deprem
01:00 - Saros Araştırma’dan Çarpıcı Anket: Mansur Yavaş Yarışı Önde Götürüyor, Seçmen Güven Arayışında!
14:08 - Mehmet Özhaseki’ye şantaj: 1 milyar TL vermezsen siyasi hayatın biter
13:58 - Sosyal medyada anonim hesap ve yorum döneminin sona ereceğine yönelik düzenleme gündemde
21:20 - Kemal Aygün’den İkinci Uyarı: Tuvalet Suyu Altında Pazar Alışverişi!
Güçlü yorumu ve yeni çalışmaları ile yeni yapacakları şarkılarla dijital müzik platformlarında geniş bir dinleyici kitlesine sahip olmaya planlayan Serkan Adar “DARE MALA ME’” türküsü ile iddialı.
Edinilen bilgilere göre; söz, müzik anonim olan ve Müzik: Rıdvan Nar D. Klipe Feyzullah Yıldırım olduğu DARE MALA ME’ kattığı yorum ile müzikseverleri ilk dinleyişte etkisi altına almayı planlayan Serkan Adar bir eserle seçtiklerini söyledi.
Sosyal mesafeli klip yakın’da
Tamamı Tekirdağ’da çekilen ‘DARE MALA ME’ şarkın video klipin, yönetmenliğin Feyzullah Yıldırım yaptığını belirten sanatçılar dahil toplam 15 kişilik bir ekiple gerçekleştirdiklerini belirtti.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.