SON DAKİKA

Haber Ekspress

Serkan Çinioğlu ve SIRMA Hikayelerine Devam Ediyor.

Serkan Çinioğlu ve SIRMA Hikayelerine Devam Ediyor.
Bu haber 21 Ağustos 2020 - 14:08 'de eklendi.

2019 yılında “Bizden Önce I” ile başarılı bir çıkış yakalayan Serkan Çinioğlu ve SIRMA21 Ağustos Cuma günü Avrupa Müzik markasıyla “Bizden Önce II” ile sevenleriyle buluşuyor.

Future Bass tarzında, biraz karanlık, biraz da isyankar bir hava barındıran “Bizden Önce I”in aksine, “Bizden Önce II” nostaljik, sıcacık ve kıpır kıpır. SIRMA’nın sözleriyle şimdi geçmişte kalan bir aşk hikayesinin tatlı anılarını anımsatan parça, Serkan Çinioğlu’nun Synth Pop tınılarıyla hayat buluyor.

Serkan Çinioğlu en son I L Æ Y ile birlikte yayınladığı ortak çalışması “Sen Diye” ile dikkatleri üzerine çekti. SIRMA ise karantina sürecinde ailesinin evinde yazıp kaydettiği “How Could We Ever Know”u dinleyicileriyle buluşturdu. SIRMA bu süreci, Vogue Türkiye’nin geçtiğimiz ay piyasaya sürülen Yaz 2020 sayısında anlatmıştı. Serkan Çinioğlu ise halen reklam müziği dünyasında göz dolduran çalışmalarını sürdürüyor.

“Bizden Önce II” tüm dijital platformlarda yayında.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa