SON DAKİKA

Haber Ekspress

SEZER PİR: 5 YILDIR KARANLIKTA KALAN ESENYURT”U CUMHUR İTTİFAKI AYDINLATACAK

Milliyetçi Hareket Partisi Esenyurt İlçe Başkanlığı ‘nda, İlçe başkanı Metin Yazar basın açıklaması gerçekleştirdi. Basına yapılan toplantıda meclis üyesi aday adayı Sezer Pir’de adaylık konuşmasını yaptı.

SEZER PİR: 5 YILDIR KARANLIKTA KALAN ESENYURT”U CUMHUR İTTİFAKI AYDINLATACAK
Bu haber 15 Aralık 2023 - 14:16 'de eklendi.

MHP Esenyurt İlçe Başkanı Metin Yazar, Esenyurt olarak seçime hazır olduklarını, merkezden yerel bütün her şeyiyle bir seçim atmosferi geçireceklerini ifade etti.Konuşmasına başlarken MHP Esenyurt İlçe Başkanlığı olarak MHP genel başkanı Devlet Bahçeli’nin talimat ve görüşleri doğrultusunda 31 Mart seçimleriyle alakalı çalışmalarının hızla devam ettiğini söyleyen Yazar;

” Bizler sayın genel başkanımızın bize vermiş olduğu talimat üzere tüm kardeşlerimizin, meclis üyelerimizin müracaatları ile alakalı çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu çalışmalar 1 Aralık itibariyle başladı ve 15 Aralık Cuma günü itibariyle başvurular son bulacak.

Birçok meclis üyesi aday adayı kardeşimiz hem teşkilatımız hem de teşkilatımız içerisinde bize gönül vermiş olan Türk milliyetçisi kardeşlerimizin müracaatlarını da almış bulunmaktayız.

Bizler Esenyurt olarak seçime hazırız. Allah nasip ederse merkezden yerele bütün her şeyiyle bir olabilecek bir seçim atmosferi geçireceğiz. Bu seçim atmosferinde bizler şuna çok inanıyoruz ki, yerelde Cumhur İttifakı, Esenyurt’ta Cumhur İttifakı, İstanbul’da Cumhur İttifakı ve merkeze bağlanmış bir yerel yönetim olacak. Onun için de bizden aday adayı olsun ya da olmasın, bize gönül vermiş olan tüm kardeşlerimizi aynı çatının altında toplayıp aynı şekilde de başarıya ulaşacağız.

Sezer Pir başkanımızda tüm gerekli belgelerini doldurarak, meclis üyeliği aday adaylığına başvuru yapmıştır. Hepinize katıldığınız için teşekkür ediyorum. Sezer kardeşimize başarılar diliyor ve sözü kendisine bırakıyorum” dedi.

BENİ YALNIZ BIRAKMADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

MHP Esenyurt İlçe Başkanlığında meclis üyeliği aday adaylığı başvurusunda bulunan Sezer Pir basın toplantısında konuşmasına ilk olarak katılım sağlayan; İlçe başkanı Metin Yazar, teşkilat başkanı, parti yöneticileri, muhtarlar, kadın kolları başkanı, mahalle başkanları, basın mensuplarını selamlayarak başladı. Pir, ” Bu güzel günde beni yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim” dedi.

ESENYURT BENİM AİLEM

Ben buraya sefalar sürmek için gelmedim, benim siyasete başlama nedenim bellidir, diyen Pir; mevcut belediye yönetiminin başarısızlıkları bizi bu yola sürüklemiştir, verdiği sözlerin hiçbirinin ortada olmadığını ve Esenyurt’ta mevcut başkanın başarıya giden hiçbir vizyon taşımadığını hepimiz görüyoruz diyerek söyle devam etti:

” Esenyurt bunları hak etmiyor! Türk, Kürt, Laz, Çerkez, Alevi, Sunni demeden insan ayrımı yapmadan insanı insan olduğu için seveceğiz. 15 yıldan beridir çok severek inşaat ve Kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren bir firmanın sahibi olarak yetkim, titrim, insan yönümle şerefle ve şevkle Esenyurt Belediyesi Meclis Üyesi aday adaylığına başvurdum bu yola çıktım.

Her taşını, her sokağını karış karış bildiğim, her kesimiyle irtibatta olduğum Esenyurt vatandaşıyım. Benim ailem sadece 2 çocuğum ve eşim değil. Ben Esenyurt’un çocuğuyum, Esenyurt benim ailem. Tüm ailemden sorumluyum. Esenyurt’un bana vereceği tüm görevde sorumlu olacağım.”

ESENYURT ‘U ÇAĞ DIŞI KARANLIĞA ÇEKMEK İSTEYENLERLE KAVGAMIZ VAR

Esenyurtlu halkımız açken ve işsizlik diz boyuna çıkmışken huzurla köşesinde oturacak biri olmadığını, Esenyurt’a olan sevdasından, halka hizmet etmek istediğini dile getiren Pir; ” Esenyurt için doğru bildiğim tüm değerler adına buradayım, bu ağır yükün altına yarınlara umutla bakamayan Esenyurtlu ailem için girdim. Aynı kaygılar ve kuşkularla yürekleri çarpan dostlarla bu zorlukları sırtlanmaya hazırız. Sefayı değil cefayı sırtlanmak için bir araya geldik. Yalnız değiliz. Sizin yanınızdayız biz, bizim yanımızda sizler varsınız. Esenyurt’u çağ dışı karanlığa çekmek isteyen güçlere karşı ortak bir kavgamız var. Cumhuriyet tarihimizde görülmemiş işlere imza atmak için hep beraber buradayız. Gün kişisel hesapların, geçmiş kırgınlıkların konuşulacağı gün değil! Gün yaşadıklarımızın farkında olma günü. Yorulacağız belki ama sonunda kazanacağımız bir Cumhur İttifakı var. Hepimizin ortak hayallerimizi öteye taşıma zamanı, kaderimize sahip çıkma zamanı ” dedi.

ESENYURT MECLİSİNDE SİZLERİN GÜR SESİ OLACAĞIM

Esenyurt’ta 4 yıldır imar sorunu olduğunu, kentsel dönüşüm sorunlarının olduğunu, sokaklarda yol sorunları ve hastane önünde meydanda bitmek bilmeyen bir kanal sorunu olduğunu belirten Pir;

“Bu sorunlarla mücadele edemeyen basarız bir yönetim var.

MHP ‘li ailem ve Esenyurtlu vatandaşlarım bana bu görevi layık görürse ben de buradan İlçe Başkanımın ve Esenyurtlu ailemin önünde söz veriyorum, Esenyurt meclisinde sizlerin gür sesi olacağım” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa