SON DAKİKA

Haber Ekspress

SİLİVRİ’NİN ‘YILMAZ’ SAVUNUCUSU

Bir buçuk yıllık belediye başkanı olmasına rağmen Türkiye’nin en başarılı belediye başkanları arasına girmeyi başaran Volkan Yılmaz, Silivri halkının takdirini kazandı.

SİLİVRİ’NİN ‘YILMAZ’ SAVUNUCUSU
Bu haber 28 Ekim 2020 - 6:00 'de eklendi.

HEP SAHADA

Neredeyse her gün sahada olan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, yapılanları bizzat denetliyor. Geçmiş dönemden kalan borçları öderken, yatırımlara da hız kesmeden devam etmesi Silivri halkını mutlu ediyor.

KÖPRÜLER YENİLENDİ, BOĞLUCA DERESİ CAZİBE MERKEZİ OLDU

Yaklaşık 10 yıldır kapalı olan ve halk arasında Kısa Köprü olarak bilinen tarihi köprü restorasyon çalışmalarının tamamlanmasıyla halkın kullanımına açıldı. Boğluca Deresi’nin çevresindeki binalar rengarenk boyandı, Köy Pazarı kuruldu, mobil köprü hizmete girdi ve peyzaj çalışması yapılarak Boğluca Deresi sahil bölgesi cazibe merkezi haline geldi.

YENİ HİZMET BİNALARI YAPILIYOR

Pek çok mahalleye sağlık ocağı yapılırken, Millet Bahçesi, Kültür Merkezi ve Hükümet Konağı yapımı için de start verildi. Ayrıca, yeni Silivri Emniyet Müdürlüğü, Selimpaşa Polis Merkezi ve Jandarma Komutanlığı binaları yapımları da devam ediyor.

TARIMA ÖNEM VERDİ, ÇİFTÇİYE DESTEK OLDU

‘Çiftçiye Tohum Desteği Projesi’ni hayata geçiren Yılmaz, 300 dönüm araziye arpa tohumu ektirdi ve elde edilen arpalar çiftçiye dağıtıldı. Yerli tohumun yanı sıra sebze, bitki ve bakliyat üretiminde de Silivri çok büyük bir ivme kazandı.

İBB MECLİSİ’NDE ÇİFTÇİLERİ SAVUNDU

MHP Grup Sözcüsü Yılmaz; İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi’nde İSKİ’nin köylerdeki fatura zulmüne dur diyen karara imza atılmasında başrolü oynamış ve “Kadıköy’de villasının havuzunu dolduranla, Silivri’nin köyünde marulunu sulayanın aynı kefeye konulması sosyal adaletten uzaktır” şeklindeki sözleri uzun süre alkışlanmıştı.

 

Haber Ekspress – Özel Haber 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa