SON DAKİKA

Haber Ekspress

Silivri’ye yeni hizmetler gelmeye devam ediyor

Silivri Belediyesi tarafından Fatih Mahallesi’nde Roman Gecesi düzenlendi. Birçok sanatçı ve müzisyenin katıldığı ve renkli anların yaşandığı gecede konuşan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Sizlerle buluşmak, sizlerle hemhal olmak, sizlerle dertlenmek, sizlerle neşelenmek, sizlere hizmet etmek, sizlere hizmetkâr olmak çok güzel bir duygu.” dedi.

Silivri’ye yeni hizmetler gelmeye devam ediyor
Bu haber 29 Eylül 2023 - 7:47 'de eklendi.

Programın açılış konuşmasını yapan İçişleri Bakan Danışmanı Hacı Arif Davulcu, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 2009 yılında yapmış olduğu Roman açılımıyla beraber bizler, kör bir kuyunun içerisinden bir ışıkla çıktık. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Roman strateji belgeleriyle Roman kardeşlerimizin topluma entegrasyonu için çok ciddi çalışmalar yapıldı. Silivri’de de Roman kardeşlerimiz için çok ciddi çalışmalar yapılıyor. Birinci önceliğimiz Roman kardeşlerimizin eğitimidir. Onları okutmak ve onları topluma iyi bir lider olarak kazandırmamız gerekiyor. Bu duygu ve düşüncelerle, bize bu gece imkân sağlayan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’a çok teşekkür ederim. Onun liderliği olmasaydı bu geceyi yapamazdık. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

YILMAZ: “İYİ Kİ VARSINIZ, İYİ Kİ BİRİZ, İYİ Kİ BERABERİZ”

Etkinlikte konuşan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Bu güzel Silivri akşamında sizlerle bir arada olmaktan, sizlerle aynı atmosferi solumaktan duyduğum mutluluğu ifade etmek istiyorum. Sizlerle buluşmak, sizlerle hemhal olmak, sizlerle dertlenmek, sizlerle neşelenmek, sizlere hizmet etmek, sizlere hizmetkâr olmak çok güzel bir duygu. İyi ki varsınız, iyi ki biriz, iyi ki beraberiz. Biz Silivri’de ne bir kişiye diğer bir kişiden daha yakın, ne bir kişiye diğer bir kişiden daha uzak olmayacağız demiştik. Dili, dini, rengi, mezhebi, siyasi görüşü ne olursa olsun herkesi kucaklayarak, eşit görerek herkese hizmet etmeye devam ediyoruz. Bu topraklar binlerce yıldır farklı medeniyetlere, farklı kültürlere, farklı insanlara ev sahipliği yapmıştır. Bereketin, huzurun, barışın, sükûnetin ve hoşgörünün sembolü olarak kalmıştır. Silivri’mizde de her şeyi ortak zenginliğimiz olarak görüp bir ve beraber yaşıyoruz. Silivri’mizin yıllarca ihmal edilen, ötelenen kronik hale gelmiş tüm problemlerini, sizlerin de takdirleriyle çözerek yolumuza devam ediyoruz. Alt yapıdan üst yapıya, sağlıktan spora, eğitimden kültür sanata kadar tüm yatırımları eşit bir şekilde, her mahallemize ulaştırmaya çalışıyoruz. Kıymetli Roman hemşehrilerim, bugün buradan sizlere bir belediye başkanı olarak değil aynı zamanda Volkan Yılmaz evladınız ve bir kardeşiniz olarak seslenmek istiyorum. Gücümüzün yettiği, imkânlarımızın elverdiği sürece her ne sıkıntınız olursa olsun, bugün de yarın da sizlerin, Roman kardeşlerimin yanında olmaya devam edeceğim. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzde istihdam ettiğimiz Roman kadınlarımızın elleriyle, Silivri’mizin cadde ve sokakları şimdi bir başka güzel.  Her birine, buradaki Roman kadınlarına teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız hanımefendiler diyorum.” diye konuştu.

 “YENİ HİZMETLER GELMEYE DEVAM EDİYOR”

Fatih Mahallesi’ndeki yeni hizmetlerle ilgili müjde veren Başkan Yılmaz, “Etkinlik yaptığımız alanda 5 hekimli bir sağlık ocağı, çocuklarımızın gülüp, oynayıp koşacağı bir park ile piknik alanının mahallemize kazandırılacağının müjdesini vermek istiyorum. Yine mahallemizde bağlantı yolları, asfaltlama çalışması, kaldırım çalışması ve aydınlatma çalışması yapmadığımız sokak kalmadı. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüzle ihtiyaç sahibi ailelerimizin hastane, sağlık, medikal malzeme, gıda ve giyim gibi birçok ihtiyacını karşıladık. Birçok Roman kardeşimizi istihdam çalışmalarımızla iş sahibi yaptık. Okula yeni başlayan çocuklarımızın tamamının okul kıyafetlerini, okul çantalarını ve kırtasiye giderlerini karşıladık. Her biri birbirinden kıymetli müzisyen kardeşlerimize destek olmaya devam ettik. Pandemide enstrümanları susmasın diyerek destek olduk. İnşallah yakın bir zamanda daha güzel hizmetlerde, daha güzel çalışmalarda beraber olacağız.” ifadelerini kullandı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa