SON DAKİKA

Haber Ekspress

Sinema ve televizyon dünyası yeni bir yüz kazanıyor… Ezgi Kuplay

TRT’de yayınlanan ‘Şampiyon’ dizisinde kendini gösteren güzel oyuncu, televizyon ve beyaz perdede de emin adımlarla ilerliyor.

Sinema ve televizyon dünyası yeni bir yüz kazanıyor… Ezgi Kuplay
Bu haber 10 Aralık 2019 - 15:43 'de eklendi.

TRT‘de yayınlanan ‘Şampiyon’ dizisindeki oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çeken Ezgi Kuplay, iddialı çıkışını yeni projelerle sürdürmek istiyor.

Ezgi Kuplay; “Asla oyunculuktan vazgeçmem, birçok eğitim ve belge aldım, ben oyunculuğu hakkıyla yapıyorum ve bundan sonra da böyle olacak” diyor.

Genç oyuncu Ezgi Kuplay sosyal medyayı da etkin bir şekilde kullanıyor. 49 bin takipçisi bulunan güzel oyuncu, sosyal medya üzerinden yeni çalışmalarını, günlük hayatını, fotoğraflarını hayranlarıyla paylaşıyor, onların sorularını yanıtlıyor, olumlu ya da olumsuz eleştirileri ciddiye alarak oyunculuk kariyerine yön veriyor.

Ezgi Kuplay Kimdir:

1998 İzmir doğumlu olan güzel oyuncu daha 9 yaşındayken ilkokulda Tiyatro oyunlarında rol almıştır. Lise eğitimi sırasında aynı zamanda 2015 yılında Karşıyaka Belediyesi Ziya Gökalp Kültür Merkezi’nde tiyatro eğitimini tamamlamış ve Ziya Gökalp Kültür Merkezi’nde tiyatro oyunlarında rol almaya başlamıştır. Daha sonra Sahne Tozu Tiyatrosu’nda 2016 – 2017 ve 2017 – 2018 dönemlerinde oyunculuk eğitim belgesini almaya hak kazanmıştır. Ezgi Kuplay bu süreçte birçok tiyatro oyununda da rol almıştır. Tüm bu eğitimleri alırken ve tiyatro oyunlarında rol aldığı dönemde aynı zamanda 2017 – 2018 yılları arasında İstanbul Drama Sanat Akademisi tarafından verilen Reklam-Dizi- Sinema Oyunculuğu ve Karakter İnşa Ediş Süreci eğitimini, genel sanat yönetmeni Ayla ALGAN ve eğitmen Erol BABAOĞLU ile eğitimini başarıyla tamamlamıştır. Küçük yaştan beri sahne sanatları ve tiyatroyla iç içe olan Kuplay, ardından birçok kısa filmlerde rol alarak ilk kamera tecrübesini edinmiş ve 2019 yılında TRT 1 ekranlarında yayınlanan ‘Şampiyon’ dizisinde rol almıştır. Başarılı oyuncu buradaki performansıyla birçok hayran kitlesine ulaşmıştır.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa